• 2022. November 2.-6. (szerdától, vasárnapig) 5 nap a Szeretet terében, nyugalomban, csendben. 

A részvételi díjat SZÉP kártyával is fizetheted.

Az egyetlen dolog ami most számít : hogyan tudsz kapcsolódni önmagaddal? Milyen mély, milyen bensőséges ez a kapcsolat? Hol van az a pont, ami a középpontod? Megvan vagy elvesztetted? Felidézed? Felismered? Megkeresed?

Találkozót szervezem. Meghívtam a Lelkedet. Találkoztam vele és beszélgettünk újra… elmesélte, hogy magányos vagy és szenvedsz. Tudja, látja, érzi, mégsem tud segíteni neked. Nem engeded. Nem lehet ott veled. Bármennyire is szeretné, nem foghatja meg a kezedet, nem ölelhet meg téged. Elüldözted… a fájdalmak, csalódások miatt magadat bünteted. Őt bünteted, a Lelkedet. Elkergetted, hogy neked könnyebb legyen.

Én találkoztam vele a térben. Megszólított engem… nem beszélt emberi nyelven, csak ültünk és elmélyültünk egymás energia terében. Jó volt vele. Szeretett. Átölelt. Megértett és védelmezett. Megmutatta, hogy milyen ő és mire képes. Befogadtam, megéltem. Megkért, hogy szervezzek neki egy találkozót veled. Kért, hogy tegyem lehetővé, hogy egyetlen pillanatra találkozhasson veled. Megértettem, hogy neki miért fontos ez…

Nélküled magányos, ő is szenved. Száműzöttként él a Mindenségben. Nem tapasztalhat, csak lebeg a semmiben és vár az időtlen térben. Rád vár, hogy visszaléphessen az életedbe.

Találkozót szervezem… neked és a lelkednek. Megválasztottam a helyet és biztosítottam a lehetőséget, hogy találkozhassatok újra, te és a Lelked.

Itt lehetsz, és ő is itt lehet, érzem. Látom, érzem. Vár. Várja, hogy beléphessen. Várja, hogy jelezz, hogy most itt lehet. Várja a jelet… a csendet várja, az elfogadást, a megengedést, az elengedésedet, kegyelmedet, a lehetőséget, a pillanat lehetőségét, amikor egyetlen pillanatra bepillanthat, és talán újra kapcsolódhat veled.

Nincs semmi elvárása, csak látni, érezni szeretne téged. Kíváncsi, hogy vagy nélküle.

Itt lehet, megérkezhet… ünnepi pillanat. Csak te és ő… ahogy a kezdet-kezdetén volt, réges-régen.

Itt csend van…megengeded…elengeded a sérelmeidet, a múltadat, jelen vagy a pillanat teljességében. Kegyelmet adsz… másoknak… aztán magadnak…

Új lehetőség születhet… újra a Lélekkel együtt élhetsz!

A tábor 5 napja csak rólad szól. Csak magadért leszel ott.

Csendesülj el, és hagyd, hogy vezessünk téged! Engedd meg magadnak a valódi, mély megéléseket, felismeréseket! Lépj be belső világodba, nyílj meg, hogy megérthesd… Önmagadat, érzéseidet, gondolataidat, azt aki te beül  vagy.

Most nem kell lenned senkinek, magad lehetsz teljesen. Nem kell foglalkoznod semmi mással, csak magaddal, belső világoddal, megéléseiddel.

Nem számít, hogy most mit gondolsz arról aki vagy…

Valóban tudod, hogy ki vagy? Miért vagy itt, mi a küldetésed? Milyen vágyaid vannak? Honnan erednek félelmeid?  …és a kérdések sora végtelen. Szeretnél ezekre választ kapni? Megélni azt, aki valójában vagy?  Szeretnéd belső világodat a valóságban felismerni, belső érzéseid, útmutatód szerint élni?

Ha igen, akkor szeretettel várunk a táborunkba, ahol lehánthatod a felesleges maszkokat, újra egyszerűvé válhatsz, megadhatod magadnak a lehetőséget, és az időt a találkozásra önmagaddal.

Az élet egyszerű, de sokszor túl bonyolítjuk. Egyszerű dolgokat fogunk együtt csinálni: meditálunk, mantrázunk, párokban, és kis csoportokban dolgozunk, rajzolunk, színezünk, megtapasztaljuk a Teret, a lehetőségeinket benne. Tanulunk, fejlődünk.

A napi programok között pedig a CSEND lesz a legfontosabb eszközünk. Eszköz a megvalósuláshoz, beteljesüléshez, ahhoz, hogy a találkozásod önmagaddal tényleg megvalósulhasson. Nagyon fontos, hogy azt a figyelmet, energiát amit másokra, és a beszélgetésekre fordítanád, most magadra fordítsd.

„(…) Az emberek túl sok mindent akarnak elrejteni a szavakkal mások elöl. Önmaguk elöl. (…)”

Kihívásokkal teli 5 nap lesz, mert nem vagy hozzászokva a napi feladatokhoz önmagadért, a csendhez, belső fegyelemhez, de meglátod a végén te magad mondod majd, hogy: “Maradjunk még, mert Csodálatos dolgokat értettem, és tapasztaltam meg!”

Ha készen állsz arra, hogy felfedezd önmagad és arra, hogy  együtt ünnepeljük az életet, akkor várunk végtelen szeretettel a táborban.

Programok a táborban:

– meditáció, mantrázás, önismereti feladatok, beszélgetések, rajzolás, színezés, festés, Tér élmények, mozgás, mozdulatlanság, önkifejezés, és önmagad megtapasztalása sok-sok minőségben.

Időpont:

  • 2022. November 2.-6.

* szerda 16.00-ra érkezünk és vasárnap 10.00 körül indulunk haza.

Helyszín: Szentbékkálla

Elhelyezés: Vendégház 2 ágyas szobáiban, a szobákhoz wc, zuhanyzó tartozik.

Részvételi díj: 95.000 ft/fő, ami tartalmazza a szállást, csütörtök, pénteken meleg ebédet, és  programon való részvétel díját. Reggelit+vacsorát mindenki hozza magának+szombaton kirándulás a Zalaszántói Sztúpához, utána közös ebéd, (mindenki magának fizeti az ebédet).

Ha nem normál ebédet kérsz, vagy magad gondoskodsz az ebédről, kérem a jelentkezéskor jelezd nekem.

További részletekről érdeklődj személyesen, e mailben vagy telefonon. 

Létszám: maximum 12 fő.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Tarts velünk egy csodálatos belső utazásra, egy Lélek emelő kalandra!

Szeretettel várunk: Andi & Aletta

0