Lélek-Csillag energetika.

Sorsfeladatod, személyes utad a Lélek minőségében.

  • 2022. Február 19. szombat 10.00-18.00

Ahogy változik a Tudatosság, úgy változnak a módszerek is. Megújul, kitágul minden. Szeretnénk megmutatni neked azt, ahogy mi látjuk jelenleg a számokat és a színeket. Megmutatjuk, hogy milyen az, amikor a Lélek üzenete is belekerül a számmisztikai elemzésbe.

A Lélek-Csillag egy komplex összefüggésrendszer, több módszer segítségével láthatsz rá egyéni utadra, sors feladatodra. Új minőségű megértéseket kaphatsz, tisztábban láthatod saját magadat és utadat. A Számmisztika és a Színterápia alapjait és rendszer szabályait megtartva, tovább léptünk az új minőségű tudatosságba.

Megváltozott a számok milyensége, üzenete, jelentése, és ezáltal megváltozott minden! Mostantól új nézőpont szükséges a továbblépéshez! 

Segítünk, hogy szimbólumok segítségével megtaláld a saját igazságodat. A színek és számok segítenek felkutatni Önmagad.

A számok rendszerében a két legfontosabb fogalom a Napszám és Sorsszám, Sors feladat. A Napszám, az a nap amelyik napon születtél, megmutatja a Lélek üzenetét számodra, ha megismered ezt a számot, megtanulhatod, alapvető viszonyulásodat. Megmutatja, hogyan tudsz viszonyulni a világhoz, másokhoz, feladatokhoz.

A Sorsszám, sorsfeladat megmutatja, hogy erre az életre mi a pontos feladat. A sorsút megmutatja a hozzá vezető utat.

Ha látom mi a feladatom, hova és hogyan lehet eljutnom, és tudom, hogyan viszonyuljak ehhez a kérdéshez, akkor hogyan lehet, hogy mégsem sikerül bejárnom? Mi az, ami megakadályoz, ami visszatart?

Keresed, kutatod a választ és mégsem találod. Nem találod, nem találhatod, mert a világunkat ezidáig jellemző hetesség, időközben tizenkettességre váltott. A világunk megváltozott. Megváltoztak az igazságok. Megváltoztak a kiindulási és viszonyítási pontok, nincsenek már kész válaszok. Megértés van, ami az önálló kutatásból, tanulásból, ön-felfedezésből születik meg.

Itt az ideje, hogy megváltoztassuk eddigi hozzáállásunkat és belemerüljünk a saját életünkbe, saját felfedezéseinkbe.

Van egy üzenet, amit neked szántak és ez az üzenet nem más, mint a Lélek-Csillag üzenete.

Ismerd meg, fogadd magadba és kezdj valamit vele!

Ez a Csillag a TE Csillagod, neked szánták. Benned világít, téged gazdagít.

Gyere és ismerd meg te is ezt az új módszert, segítségével tégy egy lépést magadban, előre. Ismerd meg a Lélek-Csillag kártyáinkat, használd a mindennapokban, segítői tevékenységben.

Időpont: 2022. Február 19. szombat 10.00-18.00

Részvételi díj: 20.000 ft/fő

Helyszín:  Nadap (Velencei-tó)

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

%d bloggers like this: