Komplett energiatérkép 2021. Július 26.-2022. Július 25.-ig.

A Maya szimbólumrendszerben gondolkozva, minden év Július 26.-án van az évváltás. 2021. Július 26.-2022. Július 25.-ig tart a következő évünk, ami az Elektromos Sárga Mag éve lesz.

Az évről Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted a világunkban zajló folyamatokat, önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni.

A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

Az elemzés tartalmaz egy éves összegzést, 40 oldal. Az energiatérkép segítségével ráhangolódhatsz az aktuális energiákra, könnyebben megélheted feladataidat, és megvalósíthatod álmaidat.

  • Az elemzéshez tartoznak megerősítő mondatok, amiket napi szinten mantrázhatsz
  • Meditációs zenét, ami a legjobban támogatja egész évben a lelki folyamatokat
  • Meditációkat, hogy amikor úgy érzed szükséges, használhasd ezeket önmagad megerősítésére

A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Vissza terel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Ha szeretnéd megrendelni, a webáruházunkban vagy e mailben megteheted: https://talentumok.com/termek/komplett-energia-terkep-eves/

Engedd, hogy az élet rajtad keresztül élje meg önmagát! Kövesd az energia útját!

Szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: