Kérdezz-Segítek!

On-line kiscsoportos beszélgetés a Családállítás elméleti szabálya, a Családi rend alapján.

Szeretettel várunk egy kis csoportos (on-line) csoportba, ahol összesen 10 résztvevő van+mi ketten😊. Ti felteszitek a témával kapcsolatos kérdéseteket, mi pedig segítséget nyújtunk, hogy tovább tudjatok lépni az életetekben. A ti kérdéseitek határozzák meg a beszélgetés irányát, ami irányt ti kijelöltök, mi arra indulunk el veletek. Először mindenki egyet kérdezhet, és mi segítünk nektek, hogy a kérdésekből egy beszélgetés legyen. Beszélgetünk a Családi Rend szabályai alapján, új nézőpontokat ízlelgetünk, hogy képessé válhassatok önmagatok legjobb formáját megélni a világban.

  1. alkalom: 2023. Szeptember 27. Szerda 20.00-22.00-ig Gyermekkori családi rendszer+felnőtt gyerek-szülők működése a Rend szerint.
  2. alkalom: Október 18. szerda 20.00-22.00-ig Felnőttkori saját családod működése (párkapcsolat+szülővé válás) a Rend szerint, gyereknevelés.
  3. alkalom: Október 25. szerda 20.00-22.00-ig Egyenrangú kapcsolatok, Testvér, barátok, munkahelyi kapcsolatok Rendje

Sokszor érezhetjük úgy, hogy az életünk nem több, mint csupán veszteségeink listája.

Családjainkban lévő feszültségek, harcok felőrlik az életünket, és amikor azt gondoljuk, hogy kikerülhetünk belőle, azaz saját életet kezdünk, és egy új családot alapítunk, igazából „csak” egy új kör kezdődik el…

Hamar megtanuljuk, hogyan fojtsuk el önmagunkat, saját igazságunkat a családban, hogy elkerüljük a feszültséget. Lemondunk magunkról, igényeinkről, hogy viselhetőbb legyen az élet. Egyre távolabbra kerülünk a Lélektől, és ezzel álmainktól, céljainktól.

A családi rendszeren belüli feszültségek mindig a pozícióról szólnak, egy helyről, ami előrébb van, vagy fontosabb, mint a többi. Valakinek a helye, ami megüresedett. Mindenki érzi, hogy ott van az üres hely, és tudattalanul azon igyekszik, hogy a helyet elfoglalja…

De mi van akkor, ha téged nem érdekel a családi pozíció, egyszerűen csak szeretnél a saját helyeden állni, és önmagad lenni? Hogyan válhatsz szabaddá anélkül, hogy ezzel bárki mást a családodból megbántanál?

Egyáltalán kinek-hol van a helye a rendszerben? Mi a szabálya a rendszer jó működésének? Hogyan működhetsz te jól, egy nem megfelelően vagy rosszul működő rendszerben? Hogyan nyerheted vissza önmagadat, méltóságodat?

Ahhoz, hogy ezekre a kérdésekre választ kaphass, nyitottá, befogadóvá kell válni a válaszokra, és ítélkezéstől mentesen megnézni új nézőpontokat, melyek segítenek neked majd abban, hogy újra kifejezhesd igazságodat.

Szeretnénk neked segíteni, hogy megláthasd melyik csatát kell megvívni, és mikor kell elfutni…

15 év csoportos és egyéni Családállítói tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk.

Bármelyik csoportra feliratkozhatsz, egymástól függetlenül.

A beszélgetés a Meet rendszerén keresztül történik, a linket e mailben fogom küldeni.

Jelentkezni a webáruházunkban tudtok: Kérdezz-Segítek! On-line. Gyermekkori családi dinamikák. Szeptember 27. szerda 20.00-22.00 – Szeretet, Jóság, Együttérzés… (talentumok.com)

Részvételi díj: 7000 Ft/fő/alkalom

Szeretettel várunk a csoportban: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: