Életminőség koordinátor képzés. *Elmélet távoktatásban.

Koordináció, azaz összehangolódás.

Összehangolódás Önmagaddal, szerepeiddel, környezeteddel, a különböző élethelyzetekkel, energiákkal. 

Ahhoz, hogy életünk sikeres legyen, elkerülhetetlen ez az összehangolódás, ami tulajdonképpen belül, Önmagunkban történik meg. Magunkra találunk, felismerjük magunkban, hogy többek vagyunk mint egyéleti személyiség, szerepek összessége… Lélek vagyunk, aki fejlődni, tapasztalni jött a földre.

Amikor életedet Minőségben éled, jellemzőek lesznek rád az alábbi minőségek: 

 • jól vagy, béke van benned, teljesnek érzed magadat, szeretet van benned, életszerűnek, természetesnek érzed azt, ami megélsz
 • két lábbal, szilárdan állsz a földön, érzékeled magadban középpontodat
 • érzékeled testedet, érzéseidet, gondolataidat irányítani vagy képes
 • tisztán érzékeled, látod mi történik körülötted, értelmezni tudod a világot, amiben élsz
 • tudod, hogy mit akarsz, tudod, hogy mit kell tenned céljaid eléréséhez
 • kezelni tudod  kudarcaidat, képes vagy felállni, tovább menni
 • értékrendeddel összhangban cselekszel
 • könnyedén megvalósítod céljaidat, miközben mások érdekeit is tiszteletben tartod
 • jónak érzed magad, ennek megfelelően élsz, viselkedsz
 • tudod, hogy ki vagy, mi a dolgod a világban, életed tükrözi ezt
 • tisztában vagy érzéseiddel, felelősséget vállalsz gondolataidét, érzéseidért, cselekedeteidért
 • vannak erőforrásaid, képes vagy elérni és használni ezeket
 • mindig van választásod, és te tisztában vagy ezzel, választasz, hogy akarod érezni magadat és mit cselekszel.

A Minőségben élt élethez önismeretre, és az energiák ismeretére van szükség. 

Alap állapotban minden nap ér valamilyen hatás minket, ami által kimozdulunk, kibillenünk az egyensúlyból. Ekkor, a tudattalan a saját szintjén reagál az eseményre, vagyis előhoz egy múltbéli emléket, ami meghatározza, és beindítja a cselekvést, az automatikus válaszreakciót. Mivel cselekedeteink 80%-a tudattalanul zajlik, megállapítható, hogy a tudattalan rejtett  erejének dinamikái mozgatják életünket jelenleg. Mivel a tudattalan a múlthoz kapcsolódik, így nem a fejlődést szolgálja, hanem visszahúzza az egyént, elmélyíti a negatív tapasztalatokat.

Van, létezik egy energia háló, képlet ami jelemez minket, és többféle módszerrel leírható, meghatározható. (Számmisztika, Asztrológia, Maja szimbólumrendszer). Egyik sem több vagy jobb a másiknál, mégis mindegyik más. Érdemes mindegyikre ránézni, magunkat benne megkeresni. Ebben a képzésben a Maja szimbólumrendszeren keresztül fedezheted fel önmagad jelelmzőit, energetikai jellemzőidet, megismerheted azokat az energiákat, melyek tudattalanul mozgatnak téged, életedet. Olyan ez, mint egy asztrológia képlet, itt is a születésnapod alapján számoljuk ki a rád jellemző jegyet, és az ahhoz tartozó energetikai képletet. A születésed napja egy kapcsolati hálót ad meg, ami energiák összefüggésrendszere, ez az ami tudattalanul mozgatja jelenleg életedet. 

A minőségi élet, gyakorlati tudatosság  útja akkor születik meg, ha felismerjük, és beazonosítjuk tudattalanunk dinamikáit, a benne rejlő alapvető minőségeket, árnyakat, és egyben felhasználjuk az általa hordozott képességeket, erősségeket.Emellett felismerjük a Felettes Én ősminőségeit, felhasználjuk igazságát, hogy húzó erőként vezethessen minket utunkon, hogy kiemeljen beragadt állapotunkból, és megvilágítsa ösvényünket. A tudatos élethez meg kell ismerni reakcióinkat, rugalmassá kell tenni rejtett erőink helyzetét, hogy a beragadt, fix pont helyett, biztos távolságból kövessen minket, és támogasson fejlődésünk során. Így már nem az eredendő mélységbe húz vissza minket nehéz időkben, hanem  az adott fejlődési fokunkhoz mérten, stabil, energiát adó mélységeink lesznek.

A tudatos élet megkívánja, hogy nyissunk a kihívást jelentő helyzetekre, hogy nehézség helyett inkább lehetőségnek, esélynek tekintsük ezeket a megpróbáltatásokat.

A képletünkben megtalálható kihívás erőnk mindig rávilágít életünk azon pontjára, amelyben hiányosságunk van, ahol még nem tudunk erényeinket és erősségeinket felhasználva cselekedni. Az ilyen esetekben a bezárás helyett fel kell tenni magunknak a kérdést: Mit kell megtanulnom ebből a szituációból? Milyen képességemet kell fejlesztenem ahhoz, hogy fejlődni tudjak, hogy változzon a kihívást jelentő helyzet?

Ha sikerül elérnünk ezt a nyitottságot, akkor az addigi gátló helyzetek átíródnak, és a blokkolás helyett előre visznek minket utunkon. A kihívás megfejlődésével új ötletek, új helyzetek születnek meg, amelyek általában magukban hordják az újabb fejlődés lehetőségét. Szimbolikusan úgy lehet elképzelni, hogy a nyitottság, és a tudatos fejlődés lehetővé teszi, hogy feljebb lépjünk egy lépcsőfokot. Az új szint pedig mindig a kihívás újabb aspektusait hozza el számunkra, ami újabb fejlődési ív felé visz.

Ezzel a tudatos hozzáállással, a tudattalan megismerésével és átírásával, a vezető erő integrálásával, a kihívások felvállalásával az addig fixnek megélt utunk, egy folyamatosan szélesedő ösvénnyé, tölcsérré válik. Ebben az állapotban minden megtett lépéssel tágul tapasztalataink, és lehetőségeink köre. Olyan, mintha horizontálisan egyre nagyobb teret látnánk be, és ezáltal életünkben egyre több új minőséget, élményt, eseményt tapasztalhatunk meg.  Így léphetünk rá a minőségben megélt, gyakorlati tudatosság, és tapasztalás útjára.

A Maja rendszer megismerésével képessé válsz arra is, hogy segíts másoknak az önismereti munkában, saját útjuk megtalálásában. Segíthetsz megérteni  kihívásokat, élethelyzeteket, betegségeket, megmutathatod az utat, a gyógyuláshoz, fejlődéshez, változáshoz. A rendszer segítségével átláthatod a napi, havi, éves energiákat, így tudatosan készülhetsz a kihívásokra.

A képzés 9 hónap elmélet távoktatásban+ egy 5 napos önismereti, meditációs tábor.

Az elméleti képzés tematikája:

 • Maya szimbólumrendszer egyéni elemzéshez és napi, havi, éves energiák értelmezése, összefüggésrendszer
 • Integrál filozófia
 • Energetika (Lélek, tudat fejlődése, dimenziók, fénytestek, csakrák, sugarak)
 • Színterápia
 • Önismereti gyakorlatok
 • Lélek-Csillag szimbolika (Színterápia és Számmisztika új minőségben)
 • A Hős utazása (utazás az aspektusok világába)
 • Együttműködő kommunikáció
 • Tanácsadás elmélet és gyakorlat

A képzés havi díja 25.000 azaz Huszonötezer ft/hónap.  A kötelező önismereti tábor díja 2019.-ben 67.000 ft, amit a tábor előtt kell fizetni. (szállásköltség, napi egyszeri meleg étkezés, szakmai program.)

Képzési idő: 9 hónap elmélet távoktatásban+A képzés gyakorlati része, egy általunk szervezett 5 napos meditációs, önismereti tábor.

A leckéket heti rendszerességgel, hétfői napokon küldjük e mailben.

A képzés végén elméleti, és gyakorlati vizsgát tartunk.

Vizsgadíj: 25.000 ft.

Sikeres vizsga után Életminőség koordinátor  tanúsítványt állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Váradi Andrea: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Dömötör Aletta: 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel a képzésben!

%d blogger ezt kedveli: