INDIGÓ, Kristály esszenciák, a tudatos fejlődésért.

A Kristály esszenciákat Ann és Barbara Callaghan készíti Írországban. Elkötelezett hívei a tudatos fejlődésnek, a rezgésszint emelkedési folyamatot szolgálják ők is munkájukkal. Én már több mint 15 éve, hogy megismertem, és használom az esszenciákat, elsősorban felnőttek kezelésére olyan esetekben, amikor felerősödnek a negatív érzelmek és gondolatok, sok a stressz az életünkben. Az esszenciák segítenek újra megtalálni a középpontunkat, nyugalmat, és békét hoznak.

Az esszenciák, a finomrezgéses gyógyítás egyik formája. A rezgésgyógyítás egyszerűen azt jelenti, hogy valaminek a rezgését vagy energiamintáját felhasználjuk a gyógyuláshoz. Mindannyian öntudatlanul tesszük ezt. Például észrevette-e valaha, hogy vonzza magát a „jó rezgésekhez”, amikor idegesnek érzi magát? A jó rezgés, amit szeretsz, lehet a kutyád vagy egy kedvenc helyed. Ezek a megnyugtató rezgések segítenek abban, hogy újra egyensúlyba kerüljünk és újra középpontban érezzük magunkat. Az esszenciák megválasztása hasonló, tudatosabb módja annak, hogy az egyensúly visszatérjen az életünkbe. 

Fáradtnak érzed magad? Úgy érzed nehezen tudsz dönteni? Szeretnél egyértelmű válaszokat kapni? Kíváncsi vagy, hogy mi okozza a testi tüneteidet? Szédülést, fejfájást, álmatlanságot, furcsa érzéseket, megérzéseket?

Jelenleg mindannyian óriási változáson megyünk keresztül, mind mikro, mind makro szinten. A változásokhoz való alkalmazkodás állandó igénye nagyon megterhelő, kimerítő érzés. Szervezetünk nehezen áll át az új rezgésszintre, segíteni, támogatni kell.

Egyre többen vannak, akik szeretnének a múlton továbblépni, és tiszta lappal egy új életet élni. Szeretnék felszabadítani önmagukat, és Lelküket az érzelmi és gondolati béklyók alól, szabadon, kreatívan létezni, alkotni.

A testreszabott, egyéni esszencia-keverék segíthet az energiatestednek megbirkózni az energia napi ingadozásaival, és segít abban, hogy kiegyensúlyozott és stabilizált maradj az átmeneti időszak során.

Rövid beszélgetés után keveréket választok neked, az Indigo termékcsalád több mint 80 esszenciája közül, amely a legjobban megfelel a te jelenlegi állapotodnak.

45 perces beszélgetésre on-line kerül sor. Az időpontot és a dátumot e-mailben egyeztetjük.

A beszélgetés, és a Kristály esszencia keverék ára: 15.000 ft, a webshopunkban tudod megrendelni: https://talentumok.com/termek/indigo-kristaly-esszencia-keverekbeszelgetes/

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, 20-410-05-07.

Várom érdeklődésedet szeretettel: Váradi Andrea

%d