Végtelen lehetőségek

A végtelen egyszerű!

Ha TE is szeretnél az életedben boldog, elégedett, sikeres, önmegvalósító ember lenni, akkor nem kell mást tenned, mint az egyszerűhöz visszatérni. Visszatérni elsősorban gondolatilag oda, ahonnan elindultunk.

Ha a végtelen egyszerű, akkor kell lennie valami olyan törvényszerűségnek, ami bár egyszerű, mégis mozgat, működtet mindent. Az Univerzumot, a Lényeket, mindent.

Van ilyen törvényszerűség és ez az Egység törvénye. Ami a lehető legegyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy mindenkinek és mindennek helye van a Mindenségben! Senkit és semmit nem lehet megtagadni, mindenkit és mindent el kell ismerni. Ennyi, nem több, nem kevesebb!

Az Egység törvénye szerint működik minden az egészben. Amikor még energiaként voltunk jelen, akkor is Egységben voltunk, a Mindenség ölelő karja tartott, ringatott minket. Amikor elindultunk, amikor anyánk és apánk biológiailag találkozott, akkor megfogantunk. Fogantatásunk pillanatában a petesejt és a hímivarsejt egyszerre, egy időben volt jelen, így kialakult ezek találkozásából egy új minőség= Én és Te.

Utazásunk következő időszakában amikor békésen ringatóztunk anyánk méhében, szintén nem egyedül voltunk, hanem anyánkkal egységben, együttműködésben. Együtt kellett működnünk ahhoz, hogy mindkettőnknek jó legyen.

Öröktől fogva hozzuk, mutatjuk, tükrözzük az Egységet és így belül mindenki vágyik erre az érzésre, megélésre. Mert valahol mélyen, tudattalanul tudjuk, hogy ezen pillanatokból, az Egységes pillanatokból mindig valami új születhet meg.

Elhitetik velünk, hogy önállóan, individuálisan kell élnünk. Fel kell nőnünk, úgy kell érvényesülnünk. Leválunk és elindulunk, mert azt mondják ezt kell tennünk. Aztán folyamatosan csalódunk és azzal szembesülünk, hogy elveszítettük teremtői képességeinket, elveszítjük lehetőségeinket és végül elveszítjük hitünket.

Elhisszük, hogy másokkal együtt lenni, együtt működni az nem jó dolog, hogy függőséget jelent, azt jelenti, hogy ki vagy szolgáltatva, hogy a másik álmát valósítod meg a sajátodé helyett.

Most állj meg egy pillanatra és gondolkozzunk együtt…

Ha a kezdetek legelső pillanatától kezdve soha egyetlen pillanatra sem voltál egyedül, akkor most miért kellene egyedül lenned???

Ha az együttműködésből mindig valami pozitív, új minőség született meg a mindenségben, akkor most miért csoda, hogy egyedül nem vagy képes rá, hogy megvalósítsd álmaidat, teremts?

Itt az ideje, hogy ráébredjünk végre az igazságra, arra, hogy a Végtelen egyszerű! Egyszerűen csak emlékeznünk kell. Emlékezni arra, hogy milyen csodák születtek meg az együttműködésekből, hogy milyen jól éreztük magunkat, amikor együtt voltunk, és nem magunkban, önállóan, egyedül.  Fel kell ismernünk az EGYÜTT értékét és jelentőségét! Egyértelműen látnunk kell, hogy ahhoz, hogy másokkal együttműködjünk, ahhoz újra meg kell tanulnunk alkalmazkodni, részt venni, együtt tenni.

Ha úgy döntesz, mostantól új minőségű életed lehet, ahol a csodákról nem csak álmodhatsz, hanem magad teremtheted őket!

Nem kell mást tenned, csak emlékezned azokra a pillanatokra amikor igazán, valóban boldog voltál magadban belül. Emlékezni azokra a pillanatokra amikor képes voltál szeretni, megosztani, álmodni és valami újat létrehozni.

Hunyd be a szemedet, idézd fel ezeket a pillanatokat, képeket és tedd fel a kérdést magadnak: Ki volt ott velem?

Lásd meg végre, hogy amikor az voltál aki szeretsz lenni, aki vagy, amikor tetted örömmel a dolgodat, amikor a csodákat adtad magadból másoknak és a csodák belőled fogantak, sosem voltál egyedül!

Valaki mindig volt ott veled, mert ahhoz, hogy a végtelen lehetőségek a rendelkezésünkre álljanak, ahhoz, hogy teremthessünk, Egység-Együttműködés szükséges. Ott lenni együtt az adott pillanatban, ugyanazzal a szándékkal.

A Végtelen egyszerű!

Emlékezz!!!

Szeretettel: Andi &Aletta

http://www.talentumok.com

%d