Visszatérés… Gyógyulás a veszteségekből, fájdalomból.

  • 2018. November 24.-25.

Ha életünk természetes folyamatai szerint szeretnénk élni, létezni, akkor meg kell tanulnunk elengedni, elveszíteni mindazokat, és mindazt, aminek már nincs a mi életünkben helye, ideje. Miközben felnövünk, a társadalom, és a család arra kondicionál minket, hogy szerezzünk meg dolgokat, hogyan érjünk el valamit, ami számunkra fontos. Miközben felfelé, és előre törekszünk, észre sem vesszük, hogy miközben ezt tesszük, az elismerésért, a ,megszerzés öröméért mennyi fontos embert, helyzetet elveszítünk. Miután nem vesszük észre, tovább megyünk. Így csak egyre több a veszteségünk, és az általa okozott fájdalom, hiány érzet, bűntudat.

Tudjuk vagy sem, ezek az érzése átveszi az uralmat gondolataink, és cselekedeteink felett, elkezdjük ezek szerint az érzések szerint, és az általuk okozott gondolatok szerint élni az életünket. Így csak egyre mélyebbre kerülünk, egyre több, és több traumát, veszteséget gyűjtünk be.

Ha szeretnéd megszakítani ezt a kört, szeretnél változtatni, szeretnéd megtanulni, hogyan dolgozhatod fel az elszenvedett veszteségedet, fájdalmat, várunk szeretettel a csoportban!

Gyere, és beszéljünk olyan fogalmak fontosságáról, mint az önmagunkkal szembeni együttérzés, megértés, elfogadás, alázat, szeretet. Ezek a minőségek segítenek minket a továbblépésben, és abban, hogy képesek legyünk fájdalom nélkül elengedni azt, aminek már nincs ideje…

Olyan módszereket adunk a kezedbe, melyek segítségével otthon, egyedül is tudsz dolgozni.

Helyszín: Feelwell centrum, 3. kerület Laktanya utca 4. 4. emelet

Időpont: November 24.-25. szombat, vasárnap 10.00-17.30

Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége.

Regisztrálni az infovaradiandi@gmail.com e mail címen lehet.

Várunk végtelen szeretettel a csoportban: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

 

%d blogger ezt kedveli: