Viselkedés gyógyítás, Neuro-asszociációs kondícionálás

2018. Február 10.-11.  

„A SZERETET nem csak egy érzés, érzelem, a szeretet tudatosság. Tudatosan teremtett, megélt gondolatok, érzések, viselkedés összessége. Ahhoz, hogy képesek legyünk így szeretni, fejlődnünk tanulnunk kell. Meg kell lássuk és értsük, hogy vannak dolgok, sémák amiket már kinőttünk. Tovább kell lépjünk, fel kell nőjünk. S így, igaz hittel, nyitott szívvel, hitelesen kell éljünk! Meg kell tegyük, mert ezért születtünk…hogy így SZERESSÜNK!”

Neuro-asszociációs kondicionálás

Amikor már tudjuk mi az, amin változtatni szeretnénk, vagy azt gondoljuk, hogy már meg is változtunk, akkor már csak egyetlen dolog marad hátra, az hogy ki is próbáljuk. Kipróbálni annyit jelent, hogy viselkedjünk is úgy…

Ha megismered ezt a módszert, már nem csak vágyakozol, hogy egy nem kívánatos viselkedés eltűnjön, vagy hogy rövid távon elnyomd azt, hanem képes leszel rá, hogy ténylegesen áthuzalozd magad, úgy hogy következetesen érezz és viselkedj új, megerősítő választásoddal kapcsolatosan.

Megtanítunk egy olyan módszerre, stratégiára, amivel közvetlen, erőt adó módon szabadulhatsz meg azoktól az érzésektől, gondolatoktól és konkrét viselkedési sémáktól, melyek fájdalmat okoznak.

 Megtanítunk arra, hogy új utakat építs fel magadban, olyan utakat, ami az örömhöz vezet el. Főutakat építünk, kerülőutak nélkül, kitérőkkel, pihenőkkel ahol megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz.

 Amivel dolgozunk: 

  • célkitűzések
  • belső erőnk megtalálása, felhasználása
  • korlátozó sémák lebontása
  • kondícionálás
  • megerősítés
  • időzítés
  • ellenőrzés, kipróbálás a valóságban.

Amit ígérünk az nem kevesebb, mint az, hogy  a változás, amit itt elérhetsz biztosan hatással lesz belső és külső világodra, kapcsolataidra, párkapcsolatodra, munkádra, álmaidra és céljaidra.

Időpont: 2018. Február 10.-11. (szombat-vasárnap 10.00-17.30-ig.)

Helyszín: Budapest, 3. kerület Bokor utca 23.-25.

Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége

Várunk szeretettel: Dömötör Aletta ,Váradi Andrea.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Családállítás, Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Gyógyító kommunikáció.