Családállító és Rendszerállító Mester tréner képzés *Revolúciós és integrált szemléletben

Új szemlélet a családi konstellációs munkában, a családállításban.  

Világunk folyamatos változásban, fejlődésben van, és ma már egyértelmű, hogy vannak olyan “régi” rendszerek, melyek nem tarthatóak ugyanazzal a szemlélettel életben. Szükségessé vált egy olyan új szemlélet megvalósítása, ahol új struktúrák tudnak életre kelni, ugrásszerű, gyors változás jön létre. Ez a változás, ami belül történik meg az egyénben, azonnal megmutatkozik külső világában, életében is. Segítség ez azoknak, akik el vannak akadva, nem tudnak tovább lépni.

A minőségi változás korszakát revolúciónak nevezzük. Ezt a fejlődési szakaszt a folytonosság megszakadása, az ugrás, a viszonylag gyors és nyílt változás jellemzi. Ilyenkor megszűnik a viszonylagos nyugalom, az ellentmondás egyik oldala olyannyira túlsúlyba kerül, hogy legyőzi a szemben álló oldalt, s az alkotóelemek változása eléri azt a határt, amikor a régi struktúra már nem képes azokat hordozni, s új struktúra jön létre.

2014 októbertől ez a szemlélet az alapja a Család és Rendszerállítási munkánknak. Az Integrált szemléletű Család és Rendszerállítást tovább gondoltuk, kinyitottuk a kaput valami új megszületésére, így kaptuk meg a Revolúciós szemléletet, mint egy teljesen új minőséget.

2015 szeptemberében Revolúciós szemléletű Család és Rendszerállító Mester tréner képzést indítunk azoknak, akik rendelkeznek már Család és Rendszerállító alap képesítéssel, de szeretnének fejlődni, tanulni, egy új szemléletet megismerni.

A képzés Felnőttképzési szakértő által minősített képzés.

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

* Énkép átalakítása, teljesebbé tétele

* Integrált, hiteles személyiség felépítése

* Revolúció, mint élet szemlélet megismerése és a mindennapi gondolkodási folyamatba való bevezetése. Revolúció, mint gyors, forradalmi átalakulás az Én-en belül, amikor képessé válunk meghaladni mindazt ami már nem szolgál minket, és el tudunk indulni egy teljesebb, új minőségű életbe.

* Gyermekkori sors minta felismerése, ebből való sikeres kiléptetés

* Felnőttkori szabad, alkotó, kreatív életminőségbe való megérkezés segítése, támogatása

* Felismeri az egyéni sors feladatokat és képessé válik megtámogatni azokat, hogy az egyén kiteljesedhessen életében

* Hiteles és felelősségteljes csoportvezető, aki ismeri és elismeri a Szellemi törvényeket, ezeket képes megélni, megmutatni a világban

* Képessé válik arra, hogy az élettörténetek mögött az energiák szabad áramlását lássa. Felismeri, hogy egy-egy elakadást milyen energia blokkja okozhatja és tudja, hogy azt milyen másik energiával lehet kompenzálni, helyretenni

A képzési idő 7 hónap, havonta 1 teljes hétvége (szombat-vasárnap 9.00-16.30)

Várjuk azokat, akik nyitottak az új nézőpontokra, fejlődni, tanulni, tovább fejlődni szeretnének.

A csoportba való bekerüléshez felvételi beszélgetés szükséges, aminek időpontját egyeztetjük telefonon vagy e mailben:

* 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

A képzést Váradi Andrea Integrált szemléletű Család és rendszerállító, Élet és Spirituális Lélekgyógyász  vezeti.

Az Integrált szemléletű Család és Rendszerállítás és a Revolúciós szemléletű Család és Rendszerállítás fogalma, Szellemisége hozzánk tartozik, kérlek ezt tartsd tiszteletben és ha használni szeretnéd ezt a megnevezést, akkor személyesen egyeztess velünk.

Azokat akiket mi ajánlunk, akiknek nevét megtalálod ebben a témában honlapunkon, azok munkájáért minőségi garanciát vállalunk. Aki ismer minket, munkánkat az tudja, hogy hozzánk tartozni, az olyan, mint egy védjegy…

Várunk szeretettel programjainkon, képzéseinken!

%d blogger ezt kedveli: