Lélek-Randevú

December 2.-3. szombat, vasárnap.

Kapcsolódás, találkozás a Lélekkel… elengedve a szerepeket, és kötelezettségeket, megérdemelt Én-idődet velünk együtt töltheted el.

Lépésenként haladunk … mantrázunk, meditálunk, majd a színek szimbolikus rendszerén keresztül megérkezünk a Lélek terébe. A színek üzennek… de az is lehet, hogy a színeken keresztül üzen a Lélek. Ő így mondja el. Elmondja, megmutatja, hogy mi az aktuális üzenet. Mindig másként halljuk meg. Attól függően, hogy milyen belső állapotban vagyunk éppen. Attól függően, hogy éppen melyik belső állapotunk határozza meg érzékelésünket. Attól függően, hogy milyen tudat állapotban vagyunk éppen. Attól függően, hogy milyen tudatossági szinten keressük a válaszokat, halljuk meg az üzenetet.

Itt, ebben a térben, amit együtt hozunk létre, mindenki a saját legjobb belső állapotát érheti el, és ennek segítségével kódolhatja az üzenetet. 

A színek jelentését már sokan ismeritek, de az amit tudunk róla, az az alap üzenet. Aki képes megnyílni, tisztán látni, az ennél sokkal többet tudhat meg. A színeken keresztül önmagáról, másokról, és a világról.

Színtudatosság… a színek mindenhol ott vannak körülöttünk, életünk temrészetes része, hiszen maga a természet alkotja meg. Az aki képes olvasni a színeket ebben a minőségben, új üzeneteket hallhat meg, új minőségben láthat rá bármire.

Új kört indíthatsz, új tapasztalatokra tehetsz szert. Valaminek vége lehet végre, és valami új indulhat el… 

Szeretnéd? Készen állsz?

Gyere, és dolgozz velünk, dolgozzunk együtt, szervezzünk randevút a Léleknek.

Helyszín: Budapest, 3. kerület Bokor utca 23.-25.

Időpont: December 2.-3. szombat, vasárnap 10.00-17.00-ig

Részvételi díj: 20.000 ft/hétvége

Várunk szeretettel: Andi &Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Családállítás, Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Gyógyító kommunikáció.