Csillagpor -Belső gyermek gyógyítása hétvége.

  • 2018. Május 5.-6.

Mindennapi világunkban, kihívásaink közepette kell valami, amibe bele tudunk kapaszkodni. Ilyenkor kerülnek elő azok a dolgok, melyek már nem feltétlenül láthatóak. Mesék, történetek, kreatív megoldások, manók, koboldok, tündérek. Varázslók, Angyalok, Fény-Lények. Megoldásként pedig egyszerű, mégis nagyon hatékony terápiás módszerek: színek, rajzok, szimbólumok, mese és történetírás, szerepjátszás.

Amikor erre van szükségünk, akkor a Felnőtt én állapotunkból kibillenünk, és az irányítást átveszi belső gyermekünk. Az a belső gyermek, aki gyermekkorunkból emlékszik mindenre, elraktározta, az ott jellemző tapasztalatokat, belső érzéseket.

Teremtünk, és teremtődnek olyan helyzetek, amikor csak a bennünk élő gyermek válaszolhat a feltett kérdésre. Ilyenkor lehetünk szeretetteljesek, kíváncsiak, önzők, viselkedhetünk undokul, játékosan, panaszkodóan, befolyásolhatóan.

A megélések milyensége attól függ, hogy milyen állapotban van a bennünk élő gyermek.

Lehet olyan:

  • mint egy kisbaba, érdeklődő, szeretetteljes, aki a saját szükségletei kielégítésére törekszik, és ha azt nem kapja meg, akkor dühös lesz.
  • intuitív, megérzéseire támaszkodó, kreatív.
  • alkalmazkodó, amikor mások elvárásait, a saját érdekei elé teszi.

Természetesen mindhárom állapotnak meg vannak az ellenpólusai, így lehetünk félősök, agresszívek, lázadók, engedelmesek, visszahúzódók, halogatók. Az, hogy a belső gyermeki rész melyik érzését éljük meg éppen, gyermekkorunktól, és az azóta elvégzett önismereti munkáktól függ. Ha azt szeretnénk, hogy a különböző helyzetekben a pozitív, személyiségünket és felnőtt énünket erősítő minőségek jelenjenek meg, időközönként fel kell vennünk a kapcsolatot a bennünk élő belső gyermekkel. Meg kell szólítani, és azt a minőséget előhívni, aki még jóval azután is, hogy az értelem megfosztja a varázslót mágikus erejétől, az én egy titkos zugában élete végéig hisz benne, hogy kívánsága valóra válhat. Itt kezdődhet el a valódi varázslat, amikor ezt megélve megtapasztalhatod, hogy valóban megvalósulnak kívánságok, és sokak felett ezzel az apró varázslattal győzhetsz.

Hogyan?

Hát úgy, hogy Csillagport szórsz először a saját, majd mások szemébe. A csillagpor felidézi a varázslatos gyermeki minőségeket, amikor nem lehet olyan, hogy nincs megoldása egy-egy helyzetnek. Varázslat, varázslók, tündérek… bármi életre kelhet benned, mint egy mesében. Ezt a mesét te írod, hiszen a te életed!

Gyere, és szólítsad meg kreatív módon a benned élő gyermeket! Rajzoljunk, színezzünk, meséljünk… és mindeközben ő természetes módon gyógyul.

Szeretettel várunk egy könnyed, játékos, ugyanakkor mélységesen gyógyító hétvégére!

  • Helyszín: Budapest, 3. kerület, Laktanya utca 4.
  • Időpont:  Május 5.-6. 10.00-17.00-ig
  • Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége, jelentkezéskor 15.000 ft helyfoglalót kell fizetni.
  • Regisztrálni, jelentkezni lehet:
  • 06-20-410-05-07, 06-70-524-18-60, infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel erre a különleges kalandra:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Családállítás, Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Gyógyító kommunikáció.