Lélek-Műhely *Hétvégi csoportok

Szeretnénk megmutatni neked egy olyan világot, ahol a mennyiség helyett, minőség van jelen. Szeretnénk neked megmutatni a TERET, ahol boldogan, örömben élhetsz, létezhetsz, ahol az Énből felébredhetsz és valódi, igazi Önmagadra lelhetsz.

MI abban hiszünk, hogy a valótlan mögött, mellett ott van a valódi, hogy ami egyszer meg volt, azt újra meglelheted, hogy ami egyszer már megtörtént akár csak egy pillanatra is, azt újra megélheted. Mindannyian megéltük az Egységet, onnan jöttünk, szívünkbe, Lelkünkbe zártuk az emléket. Itt van minden bennünk, és nem elfelejtettük, csupán álomba szenderültünk… s így bármikor, bármikor amikor úgy döntünk, újra felébredhetünk.

Felébredhetünk és kinyithatjuk szívünket és szemünket a jóra, igazra és valódira és megélhetjük mindennapjainkban. Segítő kezet nyújtunk neked, hogy magadra találhass, felébredhess, vigyázzuk első lépteidet.

Van egy TÉR, gyógyító tér amiben te is megpihenhetsz, feltöltődhetsz. Gyere és tölts időt velünk a Térben, töltődj szeretettel!

Szeretettel várunk  önismereti csoportjainkban, tarts velünk!

* Valódi átváltozás, mély belső átalakulás
– 2017. Február 4.-5.

* Hol a helyed az életedben?
– 2017. Március 4.-5.

* B.E.S. REND-SZER-TAN alap tanfolyam
– Március 31.-Április 1.-2.

* Lélek randevú *Meditáció, csend, szeretet tábor.
* 5 nap a Lélekkel egy Térben
– 2017. Április 26.-30.

* A Hős utazása
– Május 13.-14.

* A Lélek hangján szólni
* 5 napos író, alkotó tábor
– 2017. Szeptember 6.-10.

A programokról érdeklődni, jelentkezni lehet:

Várunk szeretettel!

Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Családállítás, meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Öngyógyító kommunikáció.