Gyógyulda *Gyógyítsd magad tudatossággal az életközép krízisben.

Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben furcsa érzéseid, gondolataid vannak, ha elkezdted már összegezni az életedet, ha úgy tűnik, hogy minden eddigi tevékenységet legszívesebben elengednél, és végre megvalósítanál valamit, ami igazán te vagy, akkor téged is érint az életközép kérdése.

Ezt a folyamatot senki nem kerüli el, mindannyiunk életében eljön az ideje, hogy tudatos számvetést készítsünk, összegezzünk, és valami új irányba induljunk el, ahol már nem a megfelelési kényszer vezet minket, hanem az az elképzelés, hogy megtehetünk bármit, mert a kötelességeinket letudtuk, a vállalt feladatainkat elvégeztük. Gyerekeink felnőttek, kirepültek, az unokák születése új szereppel ruház fel minket, de jó esetben, már ebbe a szerepbe is másként állunk bele. Másként, mert mássá váltunk útközben. Megváltoztunk, bölcsebbé váltunk. Tapasztalásaink nem voltak hiábavalóak, sokat tanultunk általuk. Itt van minden bennünk amit megéltünk, de még nem összegeztünk, nem tettük a helyére a dolgokat magunkban.

A leggyakrabban felmerülő kérdések:  Ennyi az egész? Ennyi az élet? Miért is csinálom én azt, amit csinálok? Van ennek értelme? Ki vagyok én? Jó, persze, szülő, házastárs, főnök, pénzgyár, háztartási gép – na de ÉN ki vagyok? Mi érdekel igazán?

Ismerős ugye?

Érzelmi, gondolati, és spirituális szinten is változások zajlanak bennünk, amiről jól esik beszélni, beszélgetni, megértésre találni. A csoport alkalmakat úgy szeretném felépíteni, hogy előtte a csoport tagjaival egyenként átbeszélem, hogy kinek-mi az aktuális kérdése, és ennek megfelelően építeném fel a közös beszélgetést.

A csoport 2 hetente „találkozna” on-line, első alkalom Augusztus 27.Csütörtök, 19.00-21.00-ig vagy ameddig tart.

További alkalmak: 

  • Szeptember 10. csütörtök, Szeptember 22. kedd! 
  • Október 8. csütörtök, Október 22. csütörtök
  • November 12. csütörtök, november 26. csütörtök
  • December 10. csütörtök

A csoportba 25.000 Ft befizetésével tudsz jelentkezni, ez a 8 alkalom részvételi díja. A következő linken tudod befizetni a díjat: https://talentumok.com/termek/hozzajarulas-koszonet-4/

Jelentkezni a csoport vezetőjénél lehet: Váradi Andrea, infovaradiandi@gmail.com, 06-20-410-05-07

Szeretettel várunk a csoportban!

%d