Gyógyulda *Gyógyítsd magad tudatossággal az életközép krízisben.

Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben furcsa érzéseid, gondolataid vannak, ha elkezdted már összegezni az életedet, ha úgy tűnik, hogy minden eddigi tevékenységet legszívesebben elengednél, és végre megvalósítanál valamit, ami igazán te vagy, akkor téged is érint az életközép kérdése.

Ezt a folyamatot senki nem kerüli el, mindannyiunk életében eljön az ideje, hogy tudatos számvetést készítsünk, összegezzünk, és valami új irányba induljunk el, ahol már nem a megfelelési kényszer vezet minket, hanem az az elképzelés, hogy megtehetünk bármit, mert a kötelességeinket letudtuk, a vállalt feladatainkat elvégeztük. Gyerekeink felnőttek, kirepültek, az unokák születése új szereppel ruház fel minket, de jó esetben, már ebbe a szerepbe is másként állunk bele. Másként, mert mássá váltunk útközben. Megváltoztunk, bölcsebbé váltunk. Tapasztalásaink nem voltak hiábavalóak, sokat tanultunk általuk. Itt van minden bennünk amit megéltünk, de még nem összegeztünk, nem tettük a helyére a dolgokat magunkban.

A leggyakrabban felmerülő kérdések:  Ennyi az egész? Ennyi az élet? Miért is csinálom én azt, amit csinálok? Van ennek értelme? Ki vagyok én? Jó, persze, szülő, házastárs, főnök, pénzgyár, háztartási gép – na de ÉN ki vagyok? Mi érdekel igazán?

Ismerős ugye?

6 alkalmas, zárt önismereti csoportot szervezünk azoknak a nőknek, akik elmúltak 40 évesek, és szeretnének magukban Rendet tenni, az ilyenkor felmerülő kérdésekre, mint Szabadság, Élet értelme, Egyedüllét, Halál, együtt választ találni. A csoportnapokon dolgozni fogunk az érzelmi testen, gondolati mintákon, és a Buddhista hagyományok, és tanítások segítenek közelebb kerülni a Lélek üzenetéhez.

A csoportnapok a következő időpontokban lesznek:

  • augusztus 29. szombat 10.00-17.00
  • szeptember 19. szombat
  • október 3. és 24. szombat
  • november 21 szombat
  • december 12. szombat

A csoport létszáma maximum 10 fő, aki beiratkozik, vállalja, hogy részt vesz a csoportban, jelenlétével támogatja a többieket a gyógyulási folyamatukban.

Jelentkezni Július 15.-ig lehet a csoportba, részletfizetés esetén az első részlet 40.000 ft, amit a szerződéskötéskor kell befizetni.

Részvételi díj: 100.000 ft/ fő, egy összegű befizetés esetén 90.000 ft. Részletfizetést lehet kérni, egyéni megegyezés alapján.

Helyszín: Budapest, X. kerület Hang utca 2. 3/12 (12-es kapucsengő)

Jelentkezni a csoport vezetőjénél lehet: Váradi Andrea, infovaradiandi@gmail.com, 06-20-410-05-07

Szeretettel várunk a csoportban!

%d blogger ezt szereti: