Természetéből adódóan gazdag.

Nemes, egyszerű de mégis magával ragadó. A bölcsesség súlya alatt megrogyó, meghajló. Vakító, de mégsem tündöklően pompázó. Természetéből adódóan odaadó.

Biztató és példát mutató. Két kezével megtartó, és közben önmagáról lemondó. A természet erejébe kapaszkodó, a kiegyenlítődést figyelő, és ahhoz alkalmazkodó. Természetéből adódóan jóravaló.

Kegyelmet ismerő, alázatot gyakorló. Benső békéjével otthont adó. Behívó és ringató. Szemeivel lágyságát megmutató. Bizakodó, és a bizalmat előre megszavazó. Természetéből adódóan magasztos.

Hite meggyőződéssé érett. Meggyőződése, hogy eredendően minden ember jónak született, hogy piszkos kézzel is lehet jót tenni, s aztán a jó tett megtisztítja bárki kezeit. Azt tanítja, hogy a világot így is lehet látni. Természetéből adódóan példát mutató.

Lelkeket megszólító. A Lélek nyelvét jól ismerő. A Lélek útján vezető, fényével irányt mutató. Nemes, odaadó, jóravaló, magasztos, példát mutató. A szeretettel elérhető. Értéke szeretetben mérhető. Ő az, aki természetéből adódóan gazdag.

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: