Megmutattad a Lelkedet.

Megmutattad a legféltettebb kincsedet. Azt a kincset, mely mélyen megbújva ott lapul benned. Talán még te sem hitted el, nem gondoltad igazán, őszinte szívvel, hogy megtörténhet. Talán már te magad is elfeledted, hogy milyen a te igazi, tiszta, valódi lényed.

A szemedben láttam, hogy ez az utolsó esélyed, ha te magad is elismered, hogy neked is van lelked, ha segítségül hívod, hogy visszavezessen. Vissza magadhoz, vissza egy másik világba. Vissza a jóságba. Vissza a természetes állapotba.

Hívtad, kérted és ő megérkezett. Múlt fájdalmát, sebeit szakította, de megérkezett. Magával hozta a legszörnyűbb emlékeket, s aztán a felismeréseket. Most már te is tudod, hogy mikor és hol veszítetted el. Elváltatok egymástól, te túlélted, de a Lelked az emberi kegyetlenségtől megdermedve, visszamenekült az Egységbe. Te itt, ő ott. Te a Földön, ő a Mennyben. Az üresség, a fájdalom üvölt benned. Az életedet adtad volna, de nem az életed kellett. A legféltettebb kincsedet a Lelkedet vették el. Így talán te voltál az, aki a legtöbbet veszítetted.

Most volt bátorságod, és szembesültél mindezzel. Hívtad, kérted a Lelkedet. Elérkezett az idő, nélküle már nem élet az élet. Arcodon legördültek az első könnycseppek, és minden könnycsepp magával hozott egy képet. Fájdalmak, megtagadott érzések. Könnyek, lehetőségek. Könnyek… reményvesztettségből újra remények. Bizonytalanságból újra biztonság a szívedben. Könnyek… Könnyek a szemedben, a szívedben, a lelkedben. Könnyek a szemünkben, a szívünkben, a lelkünkben. Együtt sírtunk. Együtt veled. Most együtt meggyászoltunk mindent.

Együtt voltunk és fogtuk a kezedet. Talán az egyik legszebb és legnemesebb pillanat mindez. … és ott akkor megérkezett, berobbant a Lelked, magával hozta a fényed. Lelkeink egymáshoz értek. Örültünk, hogy igen, van ilyen. A lelked újra visszatérhetett. A Mennyország egy darabjával érkezett, és az a darab most már benned élhet. Szíved dobbanásával szétáradhat benned.

Ismerd most meg, ismerd meg újra. Csendben figyeld, hogy mit üzen neked. Kövesd őt, hogy boldog lehess. Érezd a biztonságát, ahogy megtart téged. Te és a Lelked. A legnagyobb bőség, amit ember a Földön kérhet. A legnagyobb kincs, ami nélkül nem élet az élet. Szeretettel köszöntelek egy új világban téged.

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: