A szeretet egyenes útján…

a Lélek útján. A valódi, igazi érzések útján.

Még akkor is amikor nagyon fáj, sőt akkor is amikor teljesen egyedül maradtál.  Amikor bántottak, vagy ha éppen te bántottál. Amikor eljátszottad, megjátszottad azt aki nem vagy, és lebuktál. Ott, akkor is, amikor életed folyamán a legmélyebben voltál. Amikor megaláztak, meggyötörtek, elhagytak, összetörtek…

A Lélek ott volt veled. Tud mindent. Talán ő is elszenvedte, de még az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy ott volt, és ő mégsem szenvedett. Lehet, hogy nem volt ott, talán el is ment. Hátrlépett, mert nem akarta látni a szenvedésedet. Lehet… Bármi lehet. Gyárthatunk elméleteket, kereshetünk válaszokat megtörtént, és egyesek szerint meg sem történt eseményekre. Egész életünkben kereshetjük a miérteket, hogy miért pont velünk történik mindez?!

A válasz amit kapsz sokféle lehet, hiszen mindig attól függ, hogy éppen kinek teszed fel kérdéseidet. Az adott ember saját útja, élete meghatározza azt, hogy miként lát téged. A módszer amit alkalmaz, segítség a kezében. Segítség neki, de segíthet-e neked? Az ő meglátásai, válaszai vajon tovább vezetnek-e téged, vagy ezzel együtt benne maradsz a saját kétségeidben? Próbálkozhatsz, kereshetsz, kutathatsz, kérdezhetsz, és befogadhatsz válaszokat, de mit ér mindez, amíg nem vagy képes újra kapcsolódni, érezni, szeretni?

Mit ér az a válasz ami kevés ahhoz, hogy kimozdítson, tovább lendítsen, elindítson? Szerinted mi  kell ahhoz, hogy elindulj, kimozdulj saját holtpontodból?

…emlékszel? Emlékszel arra a pillanatra amikor még minden rendben volt? Igen, arra gondolok, amikor még a Lélek veled volt, amikor benned még szeretet volt.  A Lélek=Szeretet. Ha a Lélek benned, érzésed szeretet. Ha szeretet van a szívedben, ha szeretsz, a Lélek benned, vagy egyre közelebb. 

Nem számít, hogy mi történt egykor, hogy milyen sok szörnyű dolgot tettél, tettek veled. Nem számítanak a régi történetek. Mint ahogy az sem számít, hogy ki volt ott veled. Nem számít mindaz, amit eddig kerestél… engedd el! Fordulj meg, mert zsákutcában vagy!

Az számít, hogy mindannak ellenére amit tettél, és tettek mások veled, annak ellenére is itt vagy… és ha itt vagy, akkor bármikor dönthetsz úgy, hogy a Szeretet egyenes útján járva újra kapcsolódsz a Lélekkel, valódi, igazi Önmagaddal, és érzéseiddel.   

A Szeretet egyenes útján járva történjék bármi is benned vagy körülötted, egyet biztosan tudhatsz, hogy sosem vagy egyedül a megélésben, mert a Lélek ott van veled. A szeretet egyenes útja a Lélek útja, azé a Léleké, aki tapasztalni testbe született. 

A szeretet egyenes útja a te utad is lehet!

A szeretet egyenes útján célba érhetsz. Megérkezhetsz. Oda, ahova elindultál egyszer… a saját életedbe!

A szeretet egyens útján talán találkozhatunk egyszer, de az is könnyen lehet, hogy egyszerűen csak elsétálunk egymás mellett. Bárhogy legyen is, a lényeg , hogy a Szeretet egyenes útján indultunk el. 

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d