Tőled-nekem…

Elmondanám, de vajon el tudom-e mondani? Megköszönöm mindazt, amit a figyelmeddel nekem tudtál adni. Figyeltél rám, rám figyeltél. Megláttad bennem az emberit. Megismertél és felismertél. Felismerted azt, akin segíthetnél. Te nem gondolkoztál, éreztél. Figyeltél és segítettél. Az utamra visszatettél. Mondhatnám azt, hogy jókor voltam jó helyen, de ez ennél többet jelent.

Régóta gyűlik, régóta halmozódik. Volt valami, amin nem tudtam átlendülni. Az én életemnek is van egy árnyéka, hatalmas ijesztő szándékkal. Az árnyék lassan felfalta a képet, s én az árnyéktól nem láttam a lényeget. Tettem a dolgom és oldottam az életem. De volt valami, amit én nem láthattam meg. Te itt beléptél. Rávilágítottál a lényegre. Rávilágítottál erre a részemre.

Csendesen figyeltelek. Szavaidban imát éreztem. Imát értem, hogy ezt túléljem. Letegyem mindazt, ami már nem szolgál engem. Figyeltelek… és te csak mondtad, hogy mit tegyek. Én nem kételkedtem, tudtam, hogy amit mondasz, még ha fáj is, jó nekem. Szavaid varázslatként csattantak a Lelkemen. Egy elátkozott világból ébredhettem. Az, hogy az átok bűvköréből kiléphettem, ezt neked köszönhetem.

Megmentetted azt, kinek sorsát a szíveden viseled. Megmentettél engem Megmentetted az életem. És igen, most szeretném megköszönni mindezt! De vajon elegek a szavak erre? Elég, ha azt mondom köszönöm neked? Nem ez nem lehet, ez ennél sokkal többet jelent. Általad feloldozást nyert az életem. Általad visszakaphattam az életem.

A hála most szétfeszíti a szívemet. Fényemmel körbeölelem a lényedet, s közben imába foglalom a nevedet. Látom a szeretetet benned. Látom, hogy akit szeretsz, azt az életébe vissza segíted, vissza teszed. Segíted őt a szabad lét megélésében. Jósággal van körberakva a szíved. Látlak és ismerlek téged. Felismertelek.

Köszönöm, hogy vagy, hogy létezel! Köszönöm, hogy jókor vagy jó helyen. Köszönöm, hogy a szívedet megosztod velem. Köszönöm, hogy segítettél nekem. Én most azt ígérem neked, hogy én is tovább segítem az embereket. Fogjunk össze, és tegyük élhetővé a Földet!

Végtelen hálám neked!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: