Te is egyéniség vagy!

Különfélék vagyunk. Ez a különbözőség megmutatkozik az életünkben, a hivatásunkban, a mindennapjainkban. Vannak akiket „tálcán” hord az élet, és vannak, akiknek keményen meg kell dolgozniuk mindenért.

Vannak akiket különleges tehetséggel áldott meg a sors és vannak akik tudást kaptak. Az biztos, hogy mindenki kapott valamit a sorstól, amiből valami csodálatosat lehet kihozni. Mindenki kapott valamit, hisz mindegyikünk egyéniség. Van bennünk valami, ami a miénk, ami hozzánk tartozik.

Amikor ráismerünk erre a „valamire” akkor kinyílunk és elkezdünk fényleni. Ragyogunk mint a napsugár a tengeren, ragyogunk az életörömtől és az életigenléstől, szinte kitörünk a testünkből. Kiteljesedetté válik az életünk és mi magunk is kiteljesedünk.

Sokan szeretnének így ragyogni és sokan szeretnének a te ragyogásodból kapni, szeretnének egy szeletet belőle, csak egy darabot, hogy egyszer az életében ő is érezze, ő is átélhesse ezt az örömöt.

Amikor kitör ebből egy darabot, akkor ez a darab megszűnik világítani. Ez már nem az lesz, ami annyira megtetszett neki. Nem érti. Újra és újra próbálkozik. Újra és újra tör egy darabot a fénylő csodából, de újra és újra kialszik, amikor „megkaparintja”.

Vedd észre, hogy benned is benned van az a valami, amit keresel. Ott lapul benned bezárva, bebörtönözve egy kalitkában. Ott van az egyéniséged, mely beragyoghatja a világot. Ha ezt megtalálod magadban és megengeded, hogy kinyíljon, akkor többé nem lesz szükséged arra, hogy mástól szerezd meg. A te fényed neked és nálad világít.

Találd meg a fényed és ragyogd be te is a világot, hogy minél többen lehessünk!

/Dömötör Aletta – www.talentumok.com /

%d bloggers like this: