Nézz mélyen a szemedbe!

Már mindannyian tudjuk, hogy adott energiacsomaggal érkeztünk. Van születési napszámunk, sors utunk, sorsszámunk, Maya kapcsolati hálónk és még sorolhatnám. Ránk jellemző nagy igazságok. Utunk, feladatunk, küldetésünk.

Minden rólunk adott jellemzésben megtaláljuk önmagunkat. Felismerünk lehetőségeket, tulajdonságokat, nekünk kódolt álmokat, önmegvalósításokat…

… de hogy lehet az, hogy ennyi mindent tudunk már magunkról és mégis megrekedt az életünk? Hogy lehet az, hogy számos módszer és hely rávilágított a gyengeségünkre és a kiválóságunkra és még mindig nem sikerül kivezetni magunkat egy adott állapotból, helyzetből?

Vegyél egy tükröt a kezedbe, nézz mélyen bele a saját szemedbe! Mit látsz? Mit érzel?  Szomorú szemek figyelnek most téged? Mit mondanál a veled szemben álló tükörképnek? Hol vannak azok a minőségek, amik téged jellemeznek?

Figyelj és nézz mélyen a saját szemedbe, majd lásd meg, hogy milyenné tettek az emberek, helyzetek.

A rád jellemző számok, szimbólumok, képletek megmutatják milyen tulajdonságokkal érkeztél. Azt azonban ott, akkor nem mondták, hogy egy kiszámíthatatlan, nehéz világba érkezel, ahol a játszmák és manipulációk beborítanak és körbevesznek téged.

Nézz mélyen a szemedbe! Mondd milyenné tettek az emberek? Felismered, hogy melyik reakciód és tulajdonságod ez, amit önmagad védelmére magadra öltöttél? Biztos, hogy ez vagy te? Vagy ez csak egy kép arról amilyenné tettek az emberek?

Mi van belül a szívedben? Mi az, amit valójában érzel? A rossz világ bemocskolta neved? S te hagytad, hogy megtörténjen?

Nézz mélyen a saját szemedbe! Milyen lehettél amikor ártatlanul megszülettél  a Földre? Ha ott akkor szólni tudtál volna, vajon mit üzentél volna a mostani a képnek? Mit üzentél volna magadnak az értékeid megőrzéséhez, egy szebb és jobb belső világ reményéhez?

Itt vagy még? Figyeled a szemedet?

Látod, hogy könnybe lábad a tekinteted? Most már látod a szomorúságot benne? Te vagy az, aki a tükörben megmutatja neked, hogy milyenné váltál az életedben.

Szeretnéd megtapasztalni a pozitív minőségeidet, melyeket a számok, szimbólumok magukban rejtenek? Akkor nézz most újra bele a saját szemedbe és ígérd meg, hogy mostantól nem másokra reagálva éled az életed. Mostantól befelé figyelsz. Ígérd meg, hogy legközelebb csillogó szemeket mutatsz a tükörképednek.

Ha ezt megteszed, megélheted mindazt a pozitív tulajdonságot, melyekkel megérkeztél ebbe a csodálatos életbe!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d