Mások azt mondják, más vagy mint mások, azt mondják, hogy más a te világod. Keresik a  megfelelő jelzőt. Nézegetnek, tanulmányozgatnak, hasonlítanak. Nem vagy ilyen, nem vagy olyan… de akkor milyen vagy? Nem ismernek fel téged, nem ismerik az igazi lényed, nem ismerik a Lelked. Nem ismerik fel a különlegességedet.

Az ő világukban nincsenek különleges emberek. Az ő világukban sivár az élet, de mégis háborúk dúlnak a szívekben. Elgázolnak, és eltaposnak. Ítélnek és megítélnek. A különleges pillanatokat hírből sem ismerik fel. Mindig minden átlagos. Átlagos a reggel, átlagos az este, hiszen ők maguk átlagosak ebben. A sorból kitűnni nem mernek, hiszen akkor megítélik őket, márpedig ezt nem engedhetik meg, hiszen ők azok, akik ezzel a fegyverrel élnek. Hasonlítanak magukhoz, s mivel nem vagy elég átlagos, ezért kivetnek magukból. Száműznek egy külön világba, oda, ahova ők be nem járnak.

És, hogy miért száműznek? Mert megijeszti őket a szabad szellemed. Félnek a szabadságtól, félnek a boldogságtól, félnek a saját korlátaik elporladásától. Félnek az egyéniség másságától.

Különleges vagy! S miben rejlik a különlegességed? Abban, hogy még a számkivetettséget is elviseled, hogy a szívedben a szeretetet nem adod fel, a barátságot nem tagadod meg.

Különlegességedhez kaptál különleges képességeket. Látod a láthatatlant és hallod azt, amit mások nem hallanak meg. Látod az összefüggéseket, a felszín mögött megbújó lényeget.

Különleges vagy, mert te felvállalod ezt. Volt bátorságod lemondani az átlagosságról az egyéniségért cserébe.

Különleges rend szerint éled az életed. A látható szabályok helyett a láthatatlant helyezed előtérbe. Ott bent, mélyen a szívedben tudod, hogy miért küldtek a Földre.

Egyetértesz a Mindenség rendjével. Egyetértesz az emberek átlagosságával és különlegességével. Tiszteletben tartod a döntésüket, hiszen tisztelettel figyeled őket.

Különleges vagy, hiszen tudod, hogy bármire képes vagy. Igaz hittel a szívedben haladsz és irányt mutatsz. Igazi közvetítő vagy. Közvetíted az üzenetet, mellyel a szívekbe szeretetet viszel.

Különleges vagy, mert különleges érzések lapulnak benned. Te vagy az, aki egy új világot mutatsz meg. Egy új és szabad világra hívod fel a figyelmet.

Különleges vagy, mert vállalod az egyéniséged!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0