Bölcsesség, tapasztalat, tudás. Állandóan fejlődő, újra és újra megszülető. Minden titkok magában hordozó részünk, mely ott volt velünk mindig minden pillanatban, ott volt a bajban, ott volt a jóban. Életek óta kitartóan mutatja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megfejtsd a rejtélyt, mit magával hordozva, csak neked megmutatva a jó útra terelve, vigyázva, óvva, kísér a pillanatokban.

A Lelked, amiben benne van minden, amit valaha megtapasztaltál, amit valaha éreztél, amit valaha megtettél és amit elmulasztottál. Emlékszik, és ha engeded emlékeztet téged. Az igazán bölcsek mind felismerték ezt. Felismerték az előző életek lenyomatait a lelkükben. Nem küzdenek a sorukkal, hiszen tudják, hogy a Lélek tapasztalásának semmi nem állhatja útját.

Ők tudják, hogy minden újjászületés egy újabb lehetőség arra, hogy fejlődve a teljességet megélhesse. Így találkozhatnak az eltelt életetek, világok benne.

Így válhatsz többé te is annál, mint amit eddig másoknak mutattál. Ne félj emlékezni arra, amit magaddal hoztál. Nyisd meg a szíved és adj teret a szeretetnek. A szeretet által újra emlékezhetsz. S ha újra emlékszel, akkor mindaz amit valaha megtapasztaltál újra veled lehet. Bölcsesség, tapasztalat, tudás… szükséged van ezekre? Minden tudás amit valaha megtanultál itt lehetne benned. Ismerd hát el, hogy van egy lelked. Nőjél fel a Lelkedhez.

Adj teret mindannak, amit egy bölcs lélek megélhet. Béke, jóság, szeretet. Hidd el, nagy szükségük van rád az embereknek.

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

0