Valódi Talentumok vagyunk mindannyian. Emberek, akik olyan valódi értékkel bírnak, ami bármikor-bármilyen korban értékes. Szeretet van bennünk, ez az energia lengi át egész Lényünket, tölti be a terünket. Szeretet, ami elfogadó, áramló, megtartó.

Hogy lehet ezt a szeretetet megtartani, a mindennapokban megélni? Mi lehet az, ami erősíti? Mit tegyek ahhoz, hogy megmaradjon bennem a hétköznapi kihívások közepette?

Kérdések sokasága…valódi válaszok nincsenek. Nem találjuk őket. Próbálkozunk. Teszünk lépéseket, hogy egyszer közelebb kerülhessünk a megértéshez, hogy milyen is a valódi szeretet fénye, ami sosem alszik el.

Vajon mi az, ami közelebb viszi az embert önmaga fényéhez? A szolgálat ilyen. Szolgálat közben nőhet a saját fényünk, általa egyre közelebb kerülhetünk belső egységünkhöz, teljességünkhöz.

Szolgálat. Mit jelent szolgálni és melyik az a szolgálat, ami közelebb visz ehhez a fényhez?

Szolgálni az Istenit, a valódit, az igazit. Szolgálni Önmagadat, azt, aki TE valójában vagy! 

Nem kell másokat megmenteni, nekik jót tenni, önmagadat feláldozni valamilyen nemes célért, bizonyítani és ezáltal emelkedni. Ez a fajta szolgálat nem valódi. Segítségnyújtás, ami nemes és jó szándék vezérli, de TE a saját valódi fényedet ezzel nem fogod tudni elérni.

Annak, aki a saját Fényét és Egységét keresi, annak, de csakis annak ennél sokkal többet kell tenni! Önmagáért, önmagáról, azaz személyiségszintű akaratáról le kell tudni mondani. El kell tudni engedni mindazt, ami a Fénybe árnyékként vetülhet. S, hogy ez pontosan mit is jelent, ezt az utad egy adott pontján érted meg. Előtte nem. Sőt, még csak nem is sejtheted. Minél inkább keresed, hogy mi az ami utadat állhatja, annál messzebb  kerülsz átmenetileg.

Szolgáld önmagadat, Fényedet, haladj lépj minden nap és egyszer megérkezik a válasz. A válasz, ami válasz mindenre. Az életedre, az ÉLETRE, a többiekre, és az összes felmerült kérdésre. Benned születik meg. A tiéd lesz. Látni kezdesz. Mindent. Együtt, egységesen. Az összefüggések egyértelművé válnak és így minden a helyére kerülhet.

Addig is amíg ez megtörténik, te csak tedd a dolgodat: tegyél jót és szeress!

Találkozz rendszeresen Mestereddel, azzal a Mesterrel aki benned él, aki ott van a szívedben. Tedd fel neki kérdéseidet és válaszát alázattal fogadd be. Alázattal…azaz hajtsd meg a válasz előtt a fejedet és fogadd el olyannak, amilyen.

Ápold és vigyázd testedet, ismerd meg és fejleszd érzéseidet, pallérozd elmédet. Keress mindig összefüggéseket és keresd a minden mögött ott lévő és megbújó lényeget. S ha ezt mind megtetted, akkor nincs más dolgod, mint hogy emlékezz. Emlékezz arra, aki Te vagy, aki valójában vagy. Emlékezz önmagadra, saját fényedre és küldetésedre. Emlékezz, hogy miért küldtek ide a Földre, ebbe az életbe.

Te döntesz. Mert szabad vagy. Nincsenek kötelezettségek. Itt nincsenek. Az életben vannak, de itt, ezen az úton, a te saját belső utadon, nincsenek. bármit megtehetsz! Bármikor másként dönthetsz. Sőt, ki is szállhatsz egy időre, vagy akár végleg. Nem kötelező megtenni ezt az utat, ez lehetőség. Lehetőség arra, hogy megtedd azt, amiért itt vagy, hogy megéld azt, aki Te vagy. Lehetőség, így mindig te döntesz és te vállalsz felelősséget a döntés lehetőségéért cserébe. Te számolsz el magad felé, hogy hol vagy és mit teszel vagy nem teszel éppen. Te teszed, mert a te életed. Lásd meg és ismerd fel, hogy magad miatt tartasz az út azon pontján ahol most vagy… ez a te életed, a te utad.

A valódi szolgálat Önmagad szolgálata. Megengedni azt, amit Isten akar tőlem. Hagyni, hogy megtörténjen. Elengedni a lényegtelent és választani a valódit cserébe. A Lélek mellet dönteni, érte kitartani, ha kell feladni, lemondani, fejedet meghajtani, alázattal továbblépni. Nem kérkedni, nem követelni, nem mondani. Egyszerűen, tisztán és csendesen az energiákkal áramolni. A válaszokat önmagunkban megtalálni, szeretetből tenni vagy nem tenni. A valódi igazságot meglátni, elfogadni, az előtt meghajolni és szolgálni. 

Világítótorony vagy.  Fényed segíti és vezeti azokat, akik partot keresnek a sötétségben. Fényeddel vezeted őket, reményt adsz a reménytelennek. A te fényed olyan fény, ami sosem szűnik meg. Lelked Fénye világítja meg egész lényedet, életedet. Te magad nem látod? Hiába keresed? Figyeld azokat, akik feléd tartanak, akik a segítségeddel, meglelik azt, amit keresnek a sötétben.

A valódi szolgálat az ilyen. Te “csak” ott állsz és világítasz a sötétben. Történjen bármi, helyedet nem hagyod el, nem adod fel.

Tartsd meg szívedben a szeretetet a legsötétebb pillanatokban is, te csak ennyit tehetsz! Tartsd nyitva a szívedet és szeress! Szeresd Felemelkedésbe az Emberiséget!

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

www.talentumok.com

 

0