A sors kegyelmezettjei…

Emberek, helyzetek, sorsok, karmák. Sokfélék vagyunk, sokféle adottsággal. Van akit jobban tenyerén hord az élet és van, akiről úgy tűnik időnként megfeledkeznek.

… vajon ki lehet az, akiről megfeledkezik a Sors, amikor mások pont a jutalmukat kapják kézhez? Milyen ember az, akit a sors terhekkel ruház fel? Vajon az ilyenek jó emberek? Gondolkozz te is egy kicsit ezen! Vajon a szándékuk nemes? Vagy ők azok, akik büntetik a környezetüket?

Látok és felismerek sorsokat. Látom, hogy romlott a szándéka. Hajtja, vezérli a bosszú haragja. Bünteti és megbünteti azokat, akiket a sors mellé rendel egy időre, a változás reményében. De ő nem változtat… talán fel sem ismeri mindezt.

… vajon ki lehet a Sors kegyelmezettje?

Akit a bosszú nem vezérel, kinek szívét a harag nem töltheti be. Akit az emberek legyőznek, azt a Sors győztesként emeli fel. Az emberi gyarlóságból kiemelve, egy jobb világot kínál fel.

Akit az emberek legyőznek, ő nem vesztes. Nem azért győzték le, mert nem volt ereje. Ő csak letérdelt, és azt gondolja a balga ember, hogy így az ő ereje nyerhet. Nem látja és veszi észre, hogy a Sors ott hatalmasodik mögötte.

Akit az emberek legyőznek, ő a sors előtt térdel le. Ne gondold, hogy félelemből vagy reményvesztettségből tette. Azért teszi, mert a Sors nagyságát elismerte.

A Sors kegyelmezettjei azok, akik alázattal a szívükben letérdelnek. Nem győznek ők az emberek felett, nem harcolnak olyannal, amivel és akivel értelmetlen.

Küzdhetsz, lázadhatsz a Sors és az élet ellen… Harcolhatsz és legyőzheted a körülötted lévő embereket. De tudd, hogy így a Sors téged büntet! Ha gyakran teszed fel magadnak a kérdést, hogy: ” Miért pont velem történik ez?” -akkor olvasd újra mindazt, amit leírtam neked!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d