A pillanat a legértékesebb… mondják a tanítások, és mi próbálunk megérkezni. Úton vagyunk. Haladunk. Errefelé, a pillanat felé tartunk. Valami visszatart, valami visszahúz és ez a valami, a múltunk. Emberek, helyzetek, család, barátok, történetek, energiák.

Elidőztünk, leragadtunk. Ott maradtunk. Lényünk egy darabját ott hagytuk, feláldoztuk. Neki adtuk. Azoknak, akikkel már talán nem is találkozunk. Azokkal, akik már nem is ismernek minket, nem is kíváncsiak arra, hogy hol vagyunk és mit teszünk. Mi mégis ott maradtunk. Velük maradtunk. Így a pillanatból hiányzunk.

Ami legjobban visszahúz a múltba, az a családunk. Azok az energiák és minták amiket kaptunk vagy nem kaptunk. Van, akit azért húz vissza, mert kapott valamit és az köti oda. Vannak, akik azért maradtak ott, vagy térnek vissza, hogy végre megkaphassák jussukat, örökségüket, helyüket, elismerésüket. Mindegy, hogy miért vagy ott, a lényeg, hogy nem vagy itt. Nem vagy itt, a pillanatban, a jelenben.

Az élet, az életed a pillanatban történik. Veled, vagy nélküled áramlik. 

Amíg nem vagy jelen, amíg a múltban időzöl éppen, addig sok mindent elmulasztasz. Lehetőségeket, helyzeteket, embereket. Mindezt azért, mert visszafelé figyelsz. Háttal vagy a saját életednek.

Azok, akik a múltadhoz tartoznak nem ismernek téged. Nem ismerik a mostani életedet, lényedet, és valószínűleg nem is kíváncsiak, hiszen ha azok lennének, ha csak egy kicsit is érdekelnéd őket, akkor nem a múltadhoz tartoznának, hanem a jelenedhez.

A múltbeli embereket nem érdekli, hogy ma ki vagy te. Nem érdekli, hogy mit és hogyan tervezel. Nem érdekli, hogy mi az álmod és azt hogyan valósítod meg. És az sem érdekli, hogy ő tud-e segíteni ebben. Meg kell látnod, hogy Ő, a múlt embere, már réges-régen lemondott rólad, elengedett téged. Csak te tartod ezt a kötést, te fogod a kötelet, a másik kéz már régen elengedte.

Azok, akik most ebben a pillanatban itt vannak veled, melletted, azok kíváncsiak, kérdeznek. Ismerni, megismerni akarnak téged. Függetlenül a múltadtól, hibáidtól, látni akarnak, segíteni akarnak. Téged akarnak. Veled akarják, a saját pillanatukat. 

Lehet, hogy egyszer ebből a pillanatból is múlt lesz, ha valaki elengedi a másikat, de most még a pillanat van, itt van, veled van, érted, érted van.

Lásd meg, érezd, és a pillanat öröméért, ezért az érzésért amit itt és most megélhetsz, érkezz meg! Engedj most el mindenkit és mindent aki és ami már nem szolgál téged, és érkezz meg ide, az életedbe. A jelenedbe. Fogadd el, hogy az a pillanat ami a múlttal kötött össze elmúlt, már vége. Kaptál valamit cserébe… a jelenedet, a mostot, a pillanatot. 

Már csak TE hiányzol belőle! MI itt vagyunk és várunk téged, érkezz meg! 

Végtelen szeretettel: Andi & Aletta

www.talentumok.com

 

 

0