Tavaszi Napforduló

Pár napunk van már csak hátra a télből és pillanatról-pillanatra érzékelhető, hogy egyre jobban kitisztul minden. Az előbukkanó Napsugarak lassan, de biztosan eloszlatták a februári sűrű ködöt. Ennek köszönhetően egyre tisztábban láthatjuk a minket körülvevő és bennünk lévő dolgokat. Itt az ideje, hogy ezzel a tiszta látásmóddal és érzékeléssel ránézzünk önmagunkra és életünkre. 

Nézz most tudatosan magadra, életedre, érezd és lásd, hogy nem borít be a fátyol, letisztult minden. Fellélegezhetünk végre! Régóta vártunk erre a könnyed pillanatra, megérdemeltük, megdolgoztunk érte.

Most végre megláthatjuk magunkat, saját belső erőnket, és láthatjuk tisztán saját tökéletlenségeinket. Helyezzük magunkra a fókuszt és nézzünk ezekkel szembe! Lehet, hogy te is érzed, olyan mintha beakadt volna valami benned és ezáltal beakadt valami az életedben.

Beakadtunk, mint a bicikli lánca tekerés közben, csak erőlködünk, de nem mozdul meg. Még gurul az előzőleg beletett erőtől, de nem tudjuk tovább hajtani, elakadt. A fogaskeréken nem mozdul a lánc, erőből nyomod, de nem mozdul…gurul, gurul, de egyre lassabban.

Most adj bele mindent, az utolsó erődet is, hogy megmozduljon végre! Állj fel, ahogy a biciklin felálltunk ilyenkor és teljes testünkkel tekertük meg…pontosan így tedd! Szedd most össze az összes bátorságodat, erődet, tegyél bele apait, anyait és nyomd a pedált teljes erődből.

Ha ezt teszed, egyszer csak átlendül, át tekered és újra száguldhatsz előre. Amikor ez megtörténik, érzed, hogy már nem feszül a lánc, úgy száguldhatunk, mintha puskából lőttek volna ki minket. Senki sem állíthat meg! 

A hatalmas erőbefektetésnek köszönhetően egy óriásit ugorhatunk most előre, a törpéktől, az óriások földjére. Elég volt a törpeségből, a saját Egónk játszmáiból amik visszatartottak minket, itt az ideje, hogy elfoglaljuk a minket megillető helyet és óriások legyünk végre!

Szedd össze az összes bátorságodat, erődet és irány előre, a végtelen lehetőségek várnak téged! 

A tavasz energiái beköszöntek, érezd és használd őket saját fejlődésedre és arra, hogy olyan életet teremts magadnak, amilyet magad szerint megérdemelsz! Nézz a tükörbe és nézd meg mit érdemelsz szerinted, majd irány előre és Teremtsd! 

Gyönyörű tavaszt kívánunk mindenkinek!

Szeretettel: Andi&Aletta

%d bloggers like this: