Többen jönnek hozzánk azzal a szándékkal, hogy valamilyen szenvedélybetegségtől szeretnének megszabadulni, ami már nyomasztó önmaguk és a környezetük számára. A szenvedélybetegség megváltoztatjaaz ember személyiségét, a viselkedését és gyakorlatilag csak a szenvedély irányítja a dolgait, és az életét.

Családállításokon nem problémával dolgozunk. A szándék vezeti az energiát. Tehát a szándék szerint haladunk, és annak megfelelően oldjuk azt, amit a tér mutat nekünk.

Szenvedélybetegség esetében gyakran előfordul, hogy egy meg nem született ikertestvér hiánya okozza a fájdalmat, a betöltetlenség érzését, és ez generálja az adott emberben a szenvedély utáni vágyat! Az iker elvesztése olyan mély fájdalmat okoz, mellyel nem tud szembe nézni. Ezek a folyamatok tudattalanul működtetik az életüket, ők magunk nem tudnak erről, és valószínű az édesanya sem tudott arról, hogy a terhessége ikerterhességgel indult. A Lélekben azonban ott van a lenyomata az ikernek, és ott marad az űr amit a másik fél elvesztése hagy maga után. Ezt az űrt igyekeznek valamivel vagy bármivel betölteni, azért, hogy teljesnek érezzék magukat. Amíg nincs tudatában, hogy mi az amivel teljesebbé válthat, hogy valójában mi történt vele, addig folyamatosan fennmarad ez a hiányérzet.

Családállításokon megadjuk a Léleknek a teljesség érzését azzal, hogy elbúcsúzhat a meg nem született részétől. A felismerés fájdalmas, szívszorító. Az elengedés könnyekkel telített, hatalmas szeretet árad, a szemek csillognak, és megígérik egymásnak, hogy keresni fogják egymást az életben, és annak a lehetősége, hogy ez valóban megtörténhet, új reményt és nagy megkönnyebbülést hoz az illetőnek. Jóllehet, hogy a lélek már másik testet fog ölteni, és a korkülönbség is természetes, hiszen később születik meg, ettől függetlenül a Lelkek felismerik egymást. Talán ez az első pillanat, amikor igazán igent tud mondani az életére, amikor vállalja a földi küldetését egyedül, tudván azt, hogy nem egyedül indult. A búcsúzás után a hiányérzet megszűnik és nincs szükség egyéb szerekre, amelyek a tudatát és az életét színesítik. Megkapja az érzést, amire egész életében vágyott, most már egésznek érezheti magát, és nincs az az érzete, hogy folyamatosan hiányzik valami az életéből.

Ez nem azt jelenti, hogy minden esetben egy meg nem született iker okozza a szenvedélybetegségeket, azonban gyakran előfordul ez az eset.

Dömötör Aletta
www.talentumok.com

0