Mester hármas a gyógyítási, öngyógyítási folyamatban és a hiteles önismereti munkában.

Konkrétan mit is jelent ez?
Kétféle módon is szeretném megmutatni neked, hogy pontosan mit is jelent ez nekem:

–  Szellemi törvények megismerése: a világ és az ember kapcsolata, a teremtés csodája, Univerzális Törvényszerűségek megismerése, az ember Isteni hármasságának felfedezése (Test-Lélek-Szellem)

– Hiteles önismeret: sorskódjaink megismerése (asztrológia, számok, ránk jellemző szín és rezgésminőségek), az energiák működési elve, szervezet öngyógyító folyamatainak megismerése, beindítása különböző módszerek segítségével (meditáció, ima, légzéstechnikák, koncentrációs gyakorlatok),

– Céltudatos egyéniség felépítése: cselekedet-érzelem-gondolat-tudat működése és egymásra hatása a gyógyításban, gyógyulási folyamatban, saját „vezérlő elveink” felfedezése, megismerése, személyiség karakter-énkép tudatos felismerése, célkitűzés felépítése, önmagunk Mester programjának összeállítása.

– Tudás: konkrét és jól használható tudásanyag elsajátítása, új nézőpontok megismerése, befogadása
– Megértés: a tudás utáni következő lépés, amikor ráébredek, hogy vannak bizonyos Szellemi törvények és Rend az életünkbe, melyek tetszik vagy nem, felettünk állnak és úgymond vezetnek minket. Amíg ezt nem ismerjük fel, addig is hatnak ránk, amikor felismerjük, megtanuljuk és tudatosan alkalmazzuk is őket, onnantól pozitívan befolyásolhatják életünket. Segítségükkel kijelölt mederben, de azt folyamatosan szélesítve haladhatunk utunkon, és a kudarcokat SIKEREK váltják fel.
–  Megélés: Mindannak a tudásnak és megértésnek, amit magunkévá tettünk, hiteles megnyilvánulás a világban. Hiszen hogyan tudjuk bizonyítani belső folyamatainkat, változásunkat? Csakis a viselkedésünkkel, életünkkel. Amikor mindhárom minőség egyértelműen jelen van az életedben, akkor Mesterré váltál, önmagad mesterévé és innentől bármit elérhetsz!
A jó hírem az, hogy útnak sosincs vége, mindig van még több, még feljebb…Ahogy Szepesi Mária mondta: Minden megoldást befelé és fölfelé találsz meg!
Képzéseink, programjaink ebben a Szellemiségben, ezeket az elveket követve és megtartva épülnek fel.
Várunk szeretettel!

%d bloggers like this: