A következő energia hullám Február 23.- Március 8.-ig tart. A jelenlegi és a következő energiahullám nem csak 2X13 napot fog meghatározni, hanem az egész tavaszi időszakot. Így nagyon fontos, hogy megértsük üzenetét, a benne rejlő lehetőségeket.

Ebben a kiemelten fontos és hosszúnak tűnő időszakban a legfontosabb, hogy meglásd, az energia mit  akar üzenni neked. Először csak azt lehet majd látni, érezni, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogy mi szeretnénk, ahogy elterveztük azokat. Kiveszik most a kezünkből a dolgokat. Kiveszik, mert túlságosan elterveztük, leirányítottuk, akartuk… Nem lehet úgy, ahogy mi akarjuk! Most nem! Ez az időszak nem ennek az ideje! Most úgy lehet, ahogy a Mindenség szeretné, lágyan, szelíden, szeretettel, érzésekkel. 

Figyeld meg magadat, hogy amikor szeretnél valamit, akkor akarsz. Akarod és így konkrét elképzelésed van az adott emberrel, helyzettel, dologgal szemben. Mindent megtervezel fejben és látod lépésről-lépésre, hogy mikor-mit is kell tenned. Felépítetted a terveidet és várod, elvárod, hogy minden a te terveid szerint történjen. Ez a fajta tervezés, bezárja, elérhetetlenné teszi mindazt, amit valóban szeretnél megtapasztalni, elérni. Egy gondolati kockába zár téged, és elveszíted közben a valódi teremtő erődet. Elvész a spontenaitás, a kreatvitiás, minden olyan minőség ami a szívedből hozzáadódhatna teremtésedhez.

Teremteni, jól teremteni csak szívből, érzésekből lehet! 

A tavasz elhozza és megmutatja nekünk ezt az üzenetet. Most elveszítünk mindent, amit fejből gondoltunk el. Elveszítjük a kontrollt felette. Nem tudjuk irányítani, akarni… el kell engedni, hagyni kell történni.

Ha szeretnéd megtartani a teremtésedet, akkor tegyél érte, de miközben teszed, engedd el az elvárásaidat. Te csak tedd a dolgodat és szeress! Áramolj nyitott szívvel, lásd és érezd, hogy a jó irányba tartasz, érezd belső örömödet, érezd, hogy a megvalósulás útján jársz és egyszer csak megérkezel. Megérkezhetsz oda, ahova indultál, de nem pont úgy, ahogy te elképzelted. Úgy, ahogy annak lennie kell! Te csak engedd, hogy megtörténjen! 

Engedd meg magadnak, hogy gondolatok nélkül, szívből teremts! Érezd vágyaidat, céljaidat, engedd, hogy az energiák áramlata segítsen, hogy elérd azokat, engedd, hogy a Mindenség vezessen! 

Tárd ki a szívedet és hagyd, hogy aminek mennie kell az menjen, aminek jönnie kell, azt fogadd be! Ne minősítsd, ne állj ellen, csak adj az újnak helyet. Meglátod, később majd megérted. Most csak érezned kell!

A jelenlegi időszak a Főnix szimbóluma. Ahhoz, hogy az újjászületés megtörténhessen, egy pillanatra meg kell halnunk előtte. Mi az ami meghal és mi születik belőle? A személyiségünk, Egónk akarata hal meg és a Lélek szárnyalása kezdődhet el.

Fogadd el azt ami van, úgy ahogy van és tegyél meg mindent azért, hogy céljaidat, vágyaidat elérd. Lásd, hogy körülötted minden állandóan változik, pillanatról-pillanatra bontakozik ki. Az energia áramlik és te áramolhatsz vele. Az áramlást nem értheted meg, csak érezheted és érzéseiden keresztül követheted. 

Most nem kell előre eltervezni, hagyni kell spontán módon történni! 

Állj meg egy pillanatra amikor úgy érzed, hogy nem bírod tovább mindazt ami történik veled. Állj meg, nézz fel az égre, kulcsold össze a kezedet és térdelj le… ennyit tehetsz. S ha ezt megteszed, a spontán derű fog megszületni benned. Megérezheted a saját kicsinységedet, és ezzel egy időben a Mindenség nagyságát az emberhez képest. Amikor ezt megérzed, akkor mosolyogni tudsz azon, hogy te akartál irányítani, te akartad, hogy valahogy legyen. Lásd meg, hogy a Mindenség ereje sokkal nagyobb az embernél. Engedd, hogy vezessen, segítsen, megtartson téged! Engedd, hogy gondoskodjon rólad! Engedd, hogy úgy tegye, ahogy annak valóban történnie kell! Te csak ne állj ellen… Engedd! Engedj most el mindent! 

Hogy tudsz úgy elengedni, hogy az valóban megtörténjen, az energia megforduljon és sikerüljön teremtésed?

Nézd csak, segítek:

Elengedni annyit jelent, mint odaadni. 

Odaadni mindazt ami volt, ami régi.

Régi helyzeteket, embereket, gondolatokat és érzéseket. És főként régi hiedelmeket. Hiedelmeket arról, hogy mit-hogyan kell és nem kell csinálni. Arról, hogy mit-hogyan kell megélni. Arról, hogy egyáltalán miért is kell élni…

Elengedni annyit jelent, megérteni.

Megérteni mindazt ami volt és látni, hogy már túl vagyunk rajta.

Nem megállni, tovább menni, újra élni, létezni, örülni és boldognak lenni. Akarni és merni élni. 

Meglátni azt, hogy valamit kinőttünk, valamin túl vagyunk, azt, hogy mostantól már pontosan ugyanúgy mi sem akarjuk. Elengedni annyit jelent, hogy megengedni. Megengedni magunknak a változást, azt, hogy mássá válhatunk. Levethetjük eddigi szerepeinket és új ruhákba bújhatunk, új darabokban játszhatunk.

Elengedni annyit jelent, hogy térdre borulunk, ujjainkat imára kulcsoljuk és feladjuk. Feladjuk oda, ahová tartozik, ahova való…

Letérdelünk és ezzel belátjuk azt, hogy mi mindent megtettünk és a végére jutottunk…nincs több ötletünk, mindent megpróbáltunk.

Térdelünk és imádkozunk.

Egyszerre kifelé és befelé. Kifelé valami nagyobbnak, többnek, hogy segítsen meg és befelé önmagunknak, hogy engedjük a segítséget, hogy ne álljunk ellen. Önmaguknak azért, hogy valóban képesek legyünk elengedni mindazt ami menni szeretne, helyet adni ezzel mindannak ami megérkezni szeretne.

Elengedni annyit jelent, hogy térdelünk és egyenletesen lélegzünk.

Figyelünk.

Önmagunkra és mindarra ami körülvesz minket. Látjuk, halljuk, érezzük. Mindent az érzékszerveinkre bízunk.

Amikor ezt tesszük, amikor így elengedünk, akkor egyszer csak megszületünk. Megszületünk egy teljesen új minőségben. Egy új hittel és szemlélettel szívünkben, lelkünkben. Mélyen magunkban megérezzük, hogy minden rendben van úgy ahogy van. Egy ártatlan gyermek örömével és kíváncsiságával tekintünk ki újra a világra és meglátjuk a csodákat benne.

Mert csodák vannak…

A Mindenség, Isten megszólít minket. 

És tulajdonképpen visszaadja mindazt amit elengedtünk, csak másképpen, mint mi szerettük, gondoltuk volna. Egy teljesen más, új minőségben. Úgy kapjuk meg, hogy mindenkinek, minden egyes szereplőnek jó legyen!

Isten nem néz külön téged és engem, ő az Egységet nézi, a Mindenséget, azt hogy ott REND legyen!

Amikor a REND helyre áll az életedben azt látni, érezni, tudni fogod…

Megnyílik, kitárul a szíved az életnek. Az élet millió arcával feltárul előtted és te már nem csak nézed értetlenül, hanem válogatás nélkül befogadsz mindent.

Elengedni annyi, mint megbízni a Mindenségben, Istenben!Kezébe adni életünket feltételek nélkül, elvárások nélkül, tudva, hogy úgyis az történik amire készen állunk, amire igazán szükségünk van.

Itt állok most igaz hittel a szívemben, hogy minden jól történt és csak azt tudom mondani: KÖSZÖNÖM ISTENEM!

Mindössze ennyit kell tennünk most, hagyni, hogy történjen. Áramolni az energiákkal, a lehetőségekkel. Jön a tavasz, sőt már  itt van, hatalmas energiák mozdultak meg. Te csak bízd magad oda és tedd a dolgodat! TEREMTS! Teremts egy új minőségű életet magadnak, lovagold meg a hullámokat! 

Őrizd meg belső derűdet, szeretetedet és oszd meg Fényedet. Hidd el, ennél többet most nem tehetsz.

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

www.talentumok.com

0