Márciusi energiák-A megtisztulás lehetősége

A következő energiahullám, 2016. Március 8.- 20.-ig tart.

Kardinális dolgok történnek jelenleg az energiák terében. Több energetikai dolog is történik egyszerre, egy időben és ezt bizony érezzük minden sejtünkben. A tavaszi Napforduló közeledte és az ezzel egy időben induló új 13 napos energetikai ciklus, alaposan átrendezi most életünket. Csak állunk a saját életterünk közepében és értetlenül bámuljuk, hogy mi történik éppen.

Valami készülődik, valaminek eljött már az ideje, és ezt érezhetjük minden egyes sejtünkben. Nem konkrét érzések, inkább érzetek, melyek sejt szinten, energia szinten jelentkeznek. Érezzük, mintha valami félelmetes dolog közeledne. Érezzük a késztetést, hogy készüljünk fel… Vajon hogyan és mikorra? Mikor ér el bennünket, mikorra ér ide? Elbújjunk vagy kint maradjunk? Szorongat a késztetés és a tehetetlenség, egyszerre, egy időben.

Ahogy körülnézek, embereket látok, kétségbeesetten. Segítséget kérően. Azt mondják, nem álltak készen erre, nem várták ezt. Tavasz van, már mindenki arra készült, hogy könnyebb lesz, hogy megérkezik a Fény és vele együtt a kikelet.  Azt vártuk, hogy Fény és meleg lesz, mert ennek van ideje. Ehhez képest valami készülődik éppen. Valami készül, és érezzük, hogy ez a valami most fenekestül felforgat majd mindent. Olyan, mint egy hatalmas vihar, sőt inkább tornádó. A következő napokban egy hatalmas Tornádó söpör végig életünkön, nem kímélve egyetlen életterületet, egyetlen aspektust sem.  Fontos, hogy felkészüljünk erre. Erősítsük meg magunkat, lépjünk magunkhoz közelebb. Engedjük most el a külső dolgokat, az eddigi viszonyítási pontjainkat, értékrendszerünket és hitrendszerünket. Engedjük el, mert a vihar úgy is kitépi kezünkből… lejárt az ideje! VÉGE!

A hatalmas erő felforgat mindent. Megmozgatja bennünk alapvető érzéseinket, gondolatainkat, hiedelmeinket és hitrendszerünket. 

Amikor mindez megtörténik, akkor vissza húzódik. S majd amikor azt gondolnád, hogy vége, akkor újra visszatér, hogy mindazt amit még megóvtál tőle, amit elrejtettél előle, azt elvigye.

Álljunk meg egy pillanatra és elmélkedjünk rajta, hogy vajon hogyan szolgál ez a hatalmas vihar minket? Mi az, amit megmutat, tanít, amire felhívja a figyelmet? Mi az értelme?

Sokan haladnak, fejlődnek, sokan tudatosan élik már az életüket. Akik ezt teszik, akik így élnek, azok változnak és változtatnak időről-időre. Tudnotok érdemes, hogy vannak olyan belső dolgok, melyek még így sem változnak meg. A mintáink, az örökölt családi mintáink ilyenek. Olyan mélyen vannak bennünk, annyira hozzánk tartoznak, hogy ezeket csak komoly, elszánt munkával változtathatod meg. Örökség ez, amit az őseid hagytak rád, hogy segítsen, védjen, óvjon téged. Eddig szolgált téged. Most azonban ennek is lejár az ideje. Lejár az ideje minden réginek. A karmikus mintáknak, előző életi és ezéleti szerződéseknek.

Mostantól más lesz minden. Megváltozik a TÉR körülöttünk és ha mi szeretnénk igazodni ehhez, akkor nekünk is sürgősen változnunk kell. Fel kell ismernünk, hogy milyen minták mozgatnak minket, életünket és át kell írni ezeket. Sőt! Vissza kell adni tisztelettel az ősöknek és helyette tiszta lapot kérni örökségnek. Ez az az örökség, aminek örülhetsz! A Végtelen lehetőségek, melyek végtelen szeretetből fogantak benned! Az ősök tudása, tapasztalata és szeretete egyetlen tiszta lapban… benned, minden sejtedben. Ez lehet mostantól az örökséged! Végtelen szeretet és végtelen lehetőségek. Elfogadod, akarod ezt örökségnek?

A vihar, a felforgató energia azért kell, hogy alaposan, sőt akár teljesen felforgasson végre mindent. Enélkül nem ment senkinek…nem tudtunk túllépni a saját korlátainkon, komfort zónánkon, hiába tudtuk, hogy változni, változtatni kellene. A fejünkben tudtuk merre kell lépni, mégsem tettük meg. Még mindig a fejünk vezetett, a szívünk helyett. Ennek most vége. Romba dől minden olyan, amit el lehetett volna képzelni, amit fejből lehetett volna megalkotni. Romba dőlt az Egó elképzelése. Az Egó romokba dől, így most lesz, lehet esélye a Léleknek. Ez a mostani idők, a vihar értelme! Az, hogy a Lélek végre teret, életteret nyerhet.

“Ha kitör a vihar, mindenki a természete szerint cselekszik.
Van, ki elnémul a félelemtől. Van, ki menekül. Van, ki elbújik.
És van, aki szárnyát kitárja, és sasként szárnyal a szélben.”
(Elizabeth: Az aranykor)

Sokan kérdezik, honnan tudom, hogy mikor élek az Egómból és mikor van ott a Lélek?

Én erről azt gondolom, hogy akkor élek a Lélek szerint amikor bentről élek kifelé, amikor tudom, ismerem a középpontomat, magamban megtartom azt középen és hagyom, hogy onnan áramoljon ki minden, belőlem. Amikor így teszek, akkor nem érdekel más, csak az, hogy a saját utamat járva, a Fényemmel megérinthessek másokat. Nincs bennem, elvárás, előítélet, ítélet. Nem érdekel ki mit, miért tesz vagy nem tesz meg. Ezektől a külső tényezőktől függetlenül haladok előre. Amikor a lélek vezet, akkor mélység van bennem és a mélységek érdekelnek, nem köt le a felszínen megcsillanó Napsugár csodás játéka a víz felszínen, mert tudom, hogy a Nap sugara átvilágít minden, és elér ide hozzám is, megérint engem is, csak másként…nem csak hozzáér a bőrömhöz, hanem átölel, behatol lényem, sejtjeim legeslegmélyébe.

Amikor belülről kifelé élek, akkor szeretettel teszek dolgokat. Nem szeretetből, mert szeretetből tenni, az azt jelenti, hogy megmérem, megítélem a helyzetet, a másikat, és azzal az ítélettel együtt amit hoztam, Egóm által vezérleve, “megmutatom önnön nagyságomat és lám, én még így is szeretlek”…szeretetből megtenni, nekem ezt jelenti. Szeretetből tenni, mindig aktív, konkrét cselekvést eredményez.

Szeretettel tenni, azt jelenti, hogy én, magam kapcsolódom a szeretet áramához, belül szeretetben élek és ezzel a szeretettel kapcsolódom mindenkihez, minden helyzethez. Szeretettel tenni, nem aktív cselekedet. A szeretet áramló, passzív energia, cselekvést nem feltételez. Szeretettel tenni bármit lehet.Ülhetsz csendesen, csukott szemmel, akkor is szeretettel létezel, és csinálhatsz aktívan bármit, a passzív szeretetet, önmagad teljességét abba is bele tudod tenni. Csendesnek lenni, hallgatni, meghallgatni, teret adni, önmagam belső mélységét megmutatni, odaadni, egy adott térben eggyé válni, elfogadni, elengedni, megengedni, kegyelmet adni, kapcsolódni, de viszonzást nem várni, tenni, de elismerést nem várni…nekem ezt jelenti az, hogy szeretettel tenni, lenni. 

A vihar jön és elsöpör mindent végre. Amit nem voltunk képesek elengedni a maga idejében, azt kitépi kezeinkből, úgy viszi el…lehetőséget kaptunk ezzel az újjáépítésre. Önmagunk újjáépítésére.

Látnunk kell, hogy semmi másunk nem maradhat, csak a Szeretet és a Lélek. Mindkettő időtlen. Örök, örökké értékes. Belőlük indul ki minden. A Teremtés középpontja, értelme. Az élet értelme.

Milyen az, amikor megélem ezeket a minőségeket, amikor szeretettel élek?

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor látlak téged és látom a történeteidet, a kicsinységedet. Látlak téged, így bármi is történt, elfogadlak és szeretlek. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor sosem csak magamat élem, élem az egész mindenséget, mindent amit teszek vagy nem teszem, azt mindannyiunkért teszem meg. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor arra figyelek, hogy ezt a szeretet mindennel és mindenkivel megosszam, akkor az a legfontosabb, hogy a szívemet a szeretet érzésére nyitva tartsam.

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor alázattal kérem a Mindenséget, Istent, hogy mindenkinek adjon egyetlen olyan pillanatot, amikor megélheti ezt az érzést, a Szeretetet, a csodát amiért tulajdonképpen leszületett, amiért éppen embernek született. 

Most, ezekben a napokban lehetőséged van arra, hogy te is hozz egy döntést és felforgass magadban végre mindent! Mi arra biztatunk téged, cseréld le a az életedben a szeretetből megtett dolgokat, a szeretettel megtett dolgokra. Ha eleged a van már a felszínes dolgokból, a locsogásból, értelmetlen és fakó dolgokból, akkor bizonyítsd be! Éld szeretettel az életedet, mutasd meg magadnak, hogy te is képes vagy erre! Hidd el, másnak úgysincs értelme…

Vegyél egy mély levegőt, és ereszkedj mélyebbre! Itt vagyunk, és megtartunk téged merülés közben.

Csodákkal és sok-sok szeretettel telített mélységes felismeréseket kívánunk nektek:

Andi& Aletta

www.talentumok.com

Ha te is szeretnéd megtanulni értelmezni az energiák üzenetét, szeretettel várunk Június 4.-5.-én Idő és Tér találkozása hétvégénken: http://talentumok.com/onismereti-kepzesek-csoportok/energiak-uzenete-a-mindennapokra/

%d bloggers like this: