A következő energiahullám Május 12.-Május 24.-ig tart.

Elragadott minket és beszippantott… úgy történt, hogy észre sem vettük. Már csak azt érezzük, hogy bennünk és körülöttünk minden megváltozott. Megváltoztak élethelyzetek, külső körülmények. Azt hittük, azt gondoltuk, hogy ettől majd jobb, könnyebb lesz, de nem így történt.

Ülünk a gödör alján, energia vesztetten. Olyan, mintha valami vákuum keletkezett volna, mintha nem férnénk hozzá saját energiáinkhoz, érzéseinkhez, gondolatainkhoz.

Olyan, mintha valami sötét erő birtokolna mindent, minket és életünket. Nagyon erős a negatív erő, sok a manipulatív és érdek helyzet. Felerősödött a félelem, felemésztett mindent. Ha magadba nézel, nem látsz mást csak sötétet, hideget, reménytelent, nehezet…

Mi történt? Mi történhetett? Hiszen változott az életem az elmúlt időben, akkor miért nem lett könnyebb nekem?!- sokan teszik fel ezt a kérdést.

Valami van, ami nem jó, nem szeretjük, nem hagy mozdulni, cselekedni, csak éppen hogy élni. Minden erőnk szükséges most ahhoz, hogy megmozduljunk, a napi rutint elvégezzük. Olyan, mintha egy búra lenne felettünk. Valami varázslat, valami átok… nehéz, sötét, bezár és lefagyaszt. Megállít mindent. Olyan, mintha megállt volna az energia, nem mozdul semmi…

Itt és most RÁD van szükség! A saját tudatosságodra, gondolataidra, érzéseidre és érzeteidre. Az első lépés, hogy újra hozzá kell férj ezekhez a minőségekhez.

Meg kell törd az átkos varázst ahhoz, hogy kimozdulj innen! Ez most nélküled nem történik meg!

A változás amit gondolsz, látsz, érzel nélküled történt meg, külső erők kényszerítettek bele. Nem te akartad, te csak nem álltál ellent. Megláttad a helyzetet és éltél vele. Láttad és léptél, de ez nem a te döntésed, nem te akartad, hogy így legyen.

Most változtatnod kell, nem elég változni! Változtatni azt jelenti, hogy TE magad teszed meg. Te vállalsz felelősséget, te állsz bele. Te érzed, te gondolod, te akarod, te tudod, te viseled el a következményeit, legyen az jó vagy rossz. 

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életedet! 

Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, mondd el az alábbi oldást magadnak hangosan:

” Itt és most feloldok minden ígéretet és fogadalmat amit magamnak vagy bárki másnak tettem ebben vagy bármelyik előző életemben. Lemondok az irányítottságról és helyette felelősséget vállalok. Mások helyett, önmagamra összpontosítok. Újra érzek, újra gondolkodom. Újra cselekszem, újra megvalósítok. Befogadom az erőt és az energiát, és kimozdulok. Kimozdulok, megmozdulok, továbblépek, változtatok. Mostantól Én, újra én vagyok és minden energiát ami én vagyok, felvállalok. Felhagyok az önkorlátozással és és újra cselekszem, lépek, áramlok. Kiterjesztem energiáimat, feloldozom önmagamat a korlátozó energiák és helyzetek alól. Itt és most, saját jogomon, a saját életemet választom! Élek és tapasztalok!”

Amikor ezt elmondtad, figyeld meg önmagadat, figyeld meg belső változásodat. Figyeld, ahogy a benned lévő energiák egyszer csak felszabadulnak.

Figyelj magadra, érzeteidre, érzéseidre és most, ebben az időszakban ezek alapján mozdulj meg! Kerüld az olyan helyzeteket, ahol nem jó neked, ahol kompromisszumot követelnek tőled! Keresd meg azt a helyet és helyzetet, ahol jól érzed magadat, ahol jó neked, jó lenned. Most azt kell választani, ami felszabadít! 

Most, ebben az időszakban csak magadra figyelj! Légy együtt érző magaddal, helyzeteddel és változtass végre! 

Kívánunk Fénnyel telített mindennapokat és végtelen szeretetet: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

2016. 05.11.

www.talentumok.com

Ha te is szeretnéd megtanulni értelmezni az energiák üzenetét, szeretettel várunk Június 4.-5.-én Idő és Tér találkozása hétvégénken: https://talentumok.com/onismereti-kepzesek-csoportok/energiak-uzenete-a-mindennapokra/

0