Januári energia * A Mágus születése

A következő energiahullám Január 2.-15.-ig tart. Ez az időszak meghatározza majd az egész évünket, így fontos, hogy tudatosak legyünk ebben az időszakban, figyeljünk oda önmagunkra és másokra. Lássunk be a történetek mögé, keressük a felszín helyett a lényeget!

Az elmúlt időszakban egy hatalmas érzelmi Tornádó söpört végig életünkön, nem kímélve egyetlen életterületet, egyetlen aspektust sem. Nem álltunk készen, váratlanul ért minket, így tulajdonképpen mire felismertük, már a földön feküdtünk kimerülten. Egymás mellett feküdtünk és senki nem érti, mindez hogyan történhetett…

A hatalmas erő felforgatott mindent. Megmozgatta és megmozgatja bennünk alapvető érzéseinket, gondolatainkat, hiedelmeinket és hitrendszerünket. 

Itt az ideje, hogy körülnézzünk végre és meglássuk, hogy mi az ami romba dőlt és mi az ami megmaradt körülöttünk. Vegyük számba veszteségeinket és örüljünk annak ami megmaradt számunkra. Itt a számvetés ideje. Tegyük meg.

Álljunk meg egy pillanatra és elmélkedjünk rajta, hogy vajon hogyan szolgál ez a hatalmas vihar minket? Mi az, amit megmutat, tanít, amire felhívja a figyelmet? Mi az értelme?

MI úgy látjuk, hogy azért kellett, hogy alaposan, sőt akár teljesen felforgasson végre mindent. Enélkül nem ment senkinek…nem tudtunk túllépni a saját korlátainkon, komfort zónánkon, hiába tudtuk, hogy változni, változtatni kellene. A fejünkben tudtuk merre kell lépni, mégsem tettük meg. Még mindig a fejünk vezetett, a szívünk helyett. Ennek most vége. Romba dőlt minden olyan, amit el lehetett volna képzelni, amit fejből lehetett volna megalkotni.

A vihar jött és elsöpört mindent végre. Amit nem voltunk képesek elengedni a maga idejében, azt kitépte kezeinkből, úgy vitte el…lehetőséget kaptunk ezzel az újjáépítésre. Önmagunk újjáépítésére. Kezdjünk neki, nézzük meg mi az amink maradt, azt megtartjuk-e. S ha eldöntöttük, alapozzuk meg életünket. Lássuk meg végre, hogy amikor már minden elpusztult körülöttünk, akkor sem vagyunk egyedül, mert a Szeretet és a Lélek mindig ott van velünk, ezek azok a minőségek, melyekben biztosak lehetünk, amire építkezhetünk.

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor látlak téged és látom a történeteidet, a kicsinységedet. Látlak téged, így bármi is történt, elfogadlak és szeretlek. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor sosem csak magamat élem, élem az egész mindenséget, mindent amit teszek vagy nem teszem, azt mindannyiunkért teszem meg. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor arra figyelek, hogy ezt a szeretet mindennel és mindenkivel megosszam, akkor az a legfontosabb, hogy a szívemet a szeretet érzésére nyitva tartsam.

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor alázattal kérem a Mindenséget, Istent, hogy mindenkinek adjon egyetlen olyan pillanatot, amikor megélheti ezt az érzést, a Szeretetet, a csodát amiért tulajdonképpen leszületett, amiért éppen embernek született. 

Amikor mindezt megtetted, letisztítottad az érzelmi energiákat, akkor jöhet a mentális energiák rendbe rakása. Most, ebben a 2016-os évben ez lesz főszerepben!

Most kell összegezni mindazt amit a múlt év hozott számunkra, és integrálni a tapasztalásokat. Integrálni azt jelenti, hogy beépíteni az életünkbe. Vessünk számot mindazzal ami történt és húzzuk meg most tudatosan határainkat. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen és nekünk magunknak jó lehessen, a fejünk, gondolkodásunk is szükséges. Nem elég érzelmi döntéseket hozni, mert ezek a döntések sérülékenyek, egy-egy helyzetben visszarántanak minket.

Most olyan döntéseket kell hozni, amelyek hosszú távon is támogatnak minket és nem engedik meg számunkra a kibillenéseket, visszalépéseket. Álljunk meg és lássuk át tiszta fejjel a helyzetünket, világban elfoglalt helyünket. Lássunk rá tisztán, hogy most, ebben a pillanatban hol is vagyunk éppen?! A helyünkön vagyunk, vagy sem?

Egyáltalán hol van a helyed? Felismered-e? Akarod-e, vagy megengeded, hogy más foglalja el? Mit szeretnél, ki szeretnél lenni, ki nem szeretnél lenni, hogy szeretnél élni? Most ezeket a kérdéseket kell megválaszolni.

Már nem elég valamit magunkért megtenni vagy nem tenni! Ennél több kell, az egész világért, az emberiség jövőjéért kell döntéseket hozni. Meg kell látnod és fel kell ismerned saját nagyságodat, teremtő erődet, és élned kell vele! Teremtened kell! Teremteni önmagadat és a saját valóságodat. Tudva azt, hogy ezzel teremtesz másoknak. Mert a teremtések összeérnek, találkoznak.

Szüksége van a világunknak Varázslókra, olyan emberekre akik élnek varázs erejükkel, hisznek a misztikumban, mágiában és használják azt! 

Szüksége van a világunknak a Varázslókra és a Varázslatra, ébredj ember! 

A Varázsló tudja, hogy bármire, mindenre képes, hogy olyan erőket tud megmozgatni, melyeknek varázserejük van. Tudja, hogy útja során találkozik majd gonosszal, de azt is tudja, hogy ugyanakkor találkozik Tündérekkel, Manókkal, akik kisegítik majd a bajban. Szívében hiszi, tudja, hogy mi a dolga, s teszi azt. Varázsereje van és azzal jár-kel a világban, használja azt. Teremti és újrateremti önmagát és világát, így válik halhatatlanná mások számára. Ereje ott van a folyamatos megújulásban. 

Ez az év, ez az időszak szólítja a Varázslókat, hogy ébredjenek!Szólítsd te is meg magadban ezt a minőséget és varázsolj, teremts! Először a saját életedben, majd a külső világodban. Lásd és érezd meg teremtésedet, lásd meg milyen óriási, tökéletes! Lásd, hogy TE mire is vagy képes!

Emlékezz arra amikor gyermek voltál és erős hittel a szívedben elindultál a világba! Emlékezz az érzéseidre, gondolataidra, bátorságodra és az erődre! Emlékezz, mert mindez most is ott van benned! Vedd elő, idézd fel és használd újra ezeket a minőségeket!

Sokan azt gondolják, hogy világunk a mai formájában megsemmisülni látszik, elveszik…MI hiszünk abban, hogy a Varázslat, a Varázslók megmenthetik! Hiszünk a csodában, az abban rejlő erőben, abban, hogy mindennek lehet jó a vége…s ha még nem jó, akkor az csak annyit jelent, hogy még nincs vége!

Vedd elő és porold le a varázs sipkádat, vedd kezedbe a pálcádat és TEREMTS! 

Ez az év, a Te éved és a MI évünk lesz, az az év amikor mindannyian megmutathatjuk, hogy mit tudunk kezdeni a Varázslat erejével, a csodálatos lehetőségekkel! Légy tudatos, figyelj és teremts! Teremts egy csodálatos világot önmagad és szeretteid számára, teremts csodát a világodban, a világban!

Szeretettel és Fénnyel: Andi&Aletta

http://www.talentumok.com

2016.01.01.

%d