Januári energia * A bizalom születése

A következő energiahullám Január 15.- 27.-ig tart.

Január van. Eltelt a karácsony, elteltek az ünnepek. Hetek, hónapok óta készítettük fel magunkat, a szívünket arra a pár napra, amikor találkozhatunk szeretteinkkel, amikor megoszthatjuk a fényünket, amikor otthonunkba fogadhatjuk rég nem látott vendégeinket. A készülődés, izgalmas, várakozással teli. Ajándékok, különleges ételek, finom borok, mély beszélgetések…. Aztán elbúcsúztatjuk a barátainkkal, családtagjainkkal az óévet, lapozunk egyet a képzeletbeli füzetünkben, és úgy érezhetjük, hogy tiszta lappal kezdhetünk egy új évet, vagy akár egy új életet.

Telnek múlnak a napok, a füzet még mindig üres, még nem töltöttük fel a sorokat, élményekkel és vágyakkal. Egyre nagyobb az űr, a vákuum, amit az ünnepek hagytak maguk mögött. A sok energia amit belefektettünk, pár nap alatt eltűnt, nem maradt utána semmi, csak a hiány.

Talán nem is lett jobb, nem lett könnyebb, talán most úgy tűnik, minden sokkal nehezebb lett…

Mindenki visszahúzódott, olyan, mintha a kis vackából, a függöny mögül leskelődve érdeklődne. Nem vesz részt személyesen semmiben, csak kívülről figyel, nem vonódik bele. Azt is mondhatnánk, hogy valami, valami érzelmi minőség meghalt sok-sok emberben. Nem azért váltak érdektelenné, mert valóban nem érdekli őket, hogy mi történik odakint,  vagy nem akarnak részt venni benne. Azért történik mindez, mert csalódottak, többet vártak és miután nem kapták meg azt amit elvártak, most büntetnek. Büntetik egymást, szeretteiket, az ismerőseiket és minket… azzal büntetnek, hogy nem vesznek részt benne, nem vesznek részt az életben, az életünkben. Passzívan figyelnek. Bár nem tudatosan teszik, mégsem vétlenek. Hibásak döntéseikben, saját akaratukból teszik ezt. Azért teszik, hogy figyelmet kapjanak, hogy megkapják mindazt ami az ünnepekben elmaradt. Aki így viselkedik éppen, az olyanná vált, mint egy dacos, hisztis gyermek. Követel és másokat nem lát meg. Csak önmaga létezik, nem lát, nem érez mást, másokat.

Most, ebben az időszakban nagyon fontos, hogy önmagunktól kezdjünk el a világ felé, mások felé fordulni, kapcsolódni, tenni, egyszerűen az élet áramlásában aktívan részt venni. Újra meg kell tanulnunk bízni…bízni önmagunkban, másokban, az életben, a változásban. Bízz abban, hogy soha-semmi nem marad pontosan úgy, ahogy most van! A jónak is és a rossznak is vége van egyszer, ELMÚLIK, mert ez a Rend.

Most nyílik egy KAPU, ami átvezet téged az új minőségek felé.  Ahhoz, hogy át tudj lépni ezen, sok mindent be kell fejezned. Be kell fejezni többek között a dacolást, az elvonulást, azt, hogy másoktól vársz el dolgokat. Meg kell látnod saját képességeidet, készségeidet fejlesztened kell. Lásd meg, hogy a saját életedet, TE magad teremted, és az, hogy az milyen éppen, az kizárólag a te felelősséged. Nézz a tükörbe és kérdezd meg magadat, hogy lehet változtatni, mi az útja a továbblépésnek?

Nagyon fontos, hogy összpontosítsd most energiáidat a pontos szándékra, arra, hogy bizonyos dolgokat, helyzeteket befejezz! Írd ezeket le, hogy lásd mivel is állsz szemben. Dolgozd ki pontosan a tervedet arra, hogy melyikkel kezded, mit engedsz el elsőnek és mit teremtesz helyette. Használd akaratodat és Énedet arra, hogy életedet pozitív, erőt adó dolgokkal, minőségekkel töltsd meg! Találd meg újra saját szenvedélyedet és a rugalmasságodat használd arra, hogy elfogadod azokat a helyzeteket, melyeket nehezebben élsz meg. Amikor úgy érzed, hogy még így is nehéz, akkor csak emlékezz:  A jónak is és a rossznak is vége van egyszer, ELMÚLIK, mert ez a Rend.

Ebben az időszakban meg kell tanulnunk végtelen tengerré válni, nem csak lassan áradni, táncolni…

Azzal a szándékkal, hogy beteljesíthessük saját feladatainkat és megélhessük Önmagunkat, meg kell tanulnunk most azt is, hogy a víz sokszor hömpölyög, örvénylik, felkorbácsolódik… ezek teljesen természetes folyamatok, része az életünknek és ezek a változások mindig új kapukat hoznak létre, teremtenek meg.

Ha képes vagy bizalommal fordulni ezek felé a változások felé, ha megtanulsz együtt áramolni ezekkel a természetes folyamtokkal, elengeded korábbi hiedelmeidet, ragaszkodásaidat, akkor de csakis akkor kifejlesztheted a benned is meglévő képességet , mely megvilágítja, hogy a teljességhez szükség van a lezárásokra, a befejezésekre.

Teljesítsd be feladataidat, vidd véghez mindazt amit vállaltál erre az életre! Gyere ki a Fényre, válj eggyé vele, nyisd meg önmagadat, nyisd meg a szívedet! Nem számít, hogy mások mit mondanak, mit tesznek, nem számít, hogy milyen a helyzet, esik az eső, süt a nap, vagy a fúj az orkán erejű szél… ez mind nem számít!

TE számítasz és az, hogy megtanulj táncolni az esőben! 

A BIZALOM minősége ott van benned, kapcsolódj vele és tedd meg az első lépéseket. Nem számít ha bizonytalan vagy és remeg a lábad, nem számít ha egyszer-kétszer elesel… állj fel és táncolj! Táncolj az esőben, a napsütésben, a viharban, a világban, a Mindenségben! Ez vagy TE, ez az élet, ez az élet lehet a te szenvedélyed! 

ELMÚLIK… ez biztos, ebben bízhatsz, ezt soha többé el ne felejtsd! 

Nyisd hát meg a szíved, érezd az áramlást, és lásd meg az élet valódi értelmét, és amikor megtapasztalod, add tovább, hogy más élete is értelmet nyerhessen!

A Kiegyensúlyozottság, Nyugalom és Harmónia minősége ott van benned, így a valódi BENSŐ BÉKE állapota tied. Ebben a BENSŐ BÉKÉBEN a BIZALOM az alapminőségek egyike…ott van benned! Engedd, érezd! Engedd, hogy a BIZALOM érzése újra megszülessen, újra benned éljen! 

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

2016.01.14.

%d bloggers like this: