Valami megváltozott

A mindennapokban már egyértelműen érzékelhető, hogy valami megváltozott…
Megváltozott világunk, más idők járnak. Függetlenül attól megtörtént ez, hogy az emberek többsége nem állt és nem áll készen erre. Ebből is látszik, hogy a Mindenségben Rend van és amikor valaminek eljön az ideje, az megtörténik visszatarthatatlanul.

Vannak akik örülnek ennek a változásnak, akik tudatosan akarták, várták ezt. És vannak akik nem értik ami történik, tanácstalanul állnak a saját életük előtt is.

Vannak korszakok és minden korszaknak eljön egyszer a vége. Vannak kisebb és nagyobb időciklusok, akik tudják, értik, követik ezeket, azok belelátnak a jövőbe. Olvasni tudnak a sorok között, tudják mire készüljenek és ők készülnek. Mert megértették a lényeget, hogy egyszer mindennek vége! ELMÚLIK, ez a varázsszó minden helyzetre. Jóra és rosszra egyaránt. Semmi nem marad ugyanúgy. Minden változik! Folyamatosan és visszatarthatatlanul.

Így múlt el a Halak korszaka és beléptünk a Vízöntőbe. Megváltozott valóságunk és változik pillanatról-pillanatra, ha akarjuk, ha nem. A Halak korszakban elég volt megtanulni szeretnünk egymást, ahogy Jézus is tette az emberiséggel. Így volt sok-sok tanítás, ami arról szólt, hogy szeresd önmagad és a többieket, terápiás módszerek születtek, melyek erre tanították meg az embereket. Nagy hangsúly került a bennünk rejlő gyermekre, nőre, minden olyan szerepre amiben szeretnünk kell, szeretnünk lehet. Ebben a korszakban az érzelmi síkon folytak a munkálatok, a legnagyobb események. A legfontosabbá az emberi kapcsolatok váltak, ezek körül forgott minden. Segítettünk egymásnak, hogy meghaladjuk önmagunkat, megbocsássunk és újra szeressünk…

S azok akik ezt megtették az elmúlt években ma még is ott állnak egy helyben, és érzik kevés ez…nem értik a helyzetet, hiszen mindenki azt mondta elég SZERETNI.

Eddig elég volt, de mostantól másként működik a világ, megváltozott minden. A változás kiköveteli tőlünk, hogy mi is változzunk és feljebb lépjünk a tudatosságban. A Vízöntő kor emberének tanulnia, fejlődnie, megértenie kell. Új dolgokat, új minőségű életet kell megteremteni és ehhez bizony a tudatnak az elmének fejlődnie, tanulnia kell. A mai világban már szükséges a TUDÁS egy magasabb szintje,ahol megértheted és megtanulhatod a Törvényszerűségeket és a Rendet. Ezen a tudáson keresztül lehetsz képes felkapaszkodni az új dimenzióba, ahol másként működik minden.

Nézz körül, mennyi minden változott…milyen technikai fejlődés van! Nem tudjuk követni, nem értjük, tudattalanul használjuk telefonjainkat, számítógépeinket. Nem értjük a gyerekeinket és ők nem értenek minket. Sok a lehetőség és mégis tengődnek emberek…

Változnod és változtatnod kell!
Kezdj el keresni, tanulni, olyan összefüggéseket, melyek magyarázatot adnak az új helyzetre. Keresd a Törvényszerűségeket, az összefüggéseket, akard megérteni a helyzetet. Olyan törvényszerűségeket keress, melyek időtlenek, azaz évezredek óta megállják helyüket! Ilyenek a Természeti és Spirituális törvényszerűségek. Amikor ezen a szinten értelmezed a világot, minden ami előtte volt, elfogadhatóvá válik, megértheted. Megérted és ezen keresztül elfogadod, elengeded, így nem lesz már visszatartó hatással életedre.

Új megoldásokat keress, ne fogadd el a régieket. Ne érd be azzal, hogy valaki más megmondja, hogy mit kell tenned, megjósolja jövődet! Ne analizáltasd a múltban történteket, várva, hogy egyszer csak kiszabadulsz saját érzelmeid rabságából. Soha ne felejtsd el, hogy minden könyvet, tanítást ember írt meg és nem láthatod, hogy ő hol tart, milyen a tudatossági szintje. Aki bölccsé akar válni, az nem fogadja el más igazságát, hanem az időt álló tanításokat keresi, olyanokat, melyek minden korban jelen voltak és megállták helyüket.

Olyan segítőket keress, akik arra tanítanak, hogy láss mindent egy szintről feljebb…akik segítik, hogy meglásd önmagadat egy másik szinten. Minden tudatossági szinthez más gondolkodás, érzelmi megélés és cselekvési szint tartozik. ha megváltoztatod meggyőződéseidet, dolgozol korlátozó hiedelmeiden, új valóságot teremthetsz! Vannak akik segítik és támogatják belső fejlődésedet, de elmondják, hogy az utat mindig neked kell megtenned. Az úthoz önfegyelem és kitartás szükséges, enélkül nem megy. Olyat keress, aki megtanít az alkotás örömére, aki kiteljesíteni akar, látni akarja ahogy szabadon szárnyalsz. Ne felejtsd el, hogy az igazi Mester, Mestereket bocsát szárnyra, nem terápiás helyzetet tart fenn.

S ha most azt gondolod, hogy nem adod fel a jól felépített életedet, emberi kapcsolataidat mindezért, akkor tudd, hogy azzal, hogy feljebb lépsz, nem veszítesz el semmit. Minden feljebb lévő szint magába foglalja ugyanis az alatta lévő szintek összességét. Így nem szükséges változtatnod emberi kapcsolataidon, nem kell elengedned őket, mindössze egy új szintre kell emelned. Olyan kapcsolatokat érdemes építeni, melyek emelik a benne lévőket. Ahol megtanulhatunk egymástól újabb dolgokat, kiteljesedhetünk, többé válhatunk, együtt alkothatunk.

Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább ott ahol most vagy, akkor lépj egy szinttel feljebb!

Ha úgy döntesz, hogy ott maradsz a régi világban, én elfogadom azt, ha az új világot választod, szeretettel várunk programjainkon és képzéseinken: Andi & Aletta

%d