Hol van a Lélek?

Sokan kérdezik és tanulmányozzák, hogy hol van a Lélek… Sokféleképpen vélekednek. Van aki még talán soha sem gondolkozott el ezen, és van olyan, aki azt állítja, benne van, vagy mellette van, vagy előtte…

Valójában hol van? Pont ott, ahol hagytuk, ott ahova mi leraktuk. Leraktuk, mert ért minket egy katarzis, történt valami, ami megváltoztatott mindent.

Mielőtt leszülettünk a Földre, a Lélek úgy döntött, hogy tapasztalni szeretne újra. Erre választott egy szülőpárt és rájuk bízta, hogy a fizikai világban milyen testet és lehetőségeket kap általuk. Megszületünk a Lelkünkkel karöltve és haladunk a tapasztalás útján. Ez az út telis-tele van jó és rossz dolgokkal, vidámsággal- szomorúsággal, legfőképpen olyan dolgok hatnak ránk, melyek érzelmeinket így vagy úgy, de felkorbácsolják.

Bármi is történt, egy biztos, a Lélek ott van a térben. A Lélek nem kéri számon a személyiséget, hogy miért teszi háttérbe, a Léleknek nincs idő. Nem számít neki, hogy mennyi ideig van kizárva az életünkből, boldog amikor újra teret kap. A pillanat számít, az összeolvadás pillanata, amikor újra eggyé válunk a Lelkünkkel, és kéz a kézben haladunk tovább a tapasztalással kirakott bölcsesség útján. Ekkor már nem fognak számítani a miértek, és a történetek.

Így hát az a legfontosabb, hogy láss túl a történeteiden, lépj bele saját életed valódi terébe és ott kapcsolódj össze újra a Lelkeddel. Így folytassátok utatokat újra EGYÜTT, kéz a kézben.

Szeretettel tőlem nektek a mai napra: Aletta

%d bloggers like this: