Energiák áramlása

Az energia van, létezik, akkor is ha hiszünk benne és akkor is, ha nem. Az energiának van egy működése, egy mozgási iránya, és az állandó mozgása folyamatos kiegyenlítést biztosít. Amikor figyeljük a mozgását, akkor tudhatjuk, hogy milyen formában fog kiegyenlíteni. Ha megtanuljuk használni az energiát, akkor nem az energia fog minket használni.

Hogy működik az energia?
Az energia a 3D-ben úgy nyilvánul meg, hogy kivetül fogalmak, eszközök és emberek köré. Hiszen itt így tudjuk kódolni. Mi emberek felcímkézzük és jónak vagy épp rossznak értelmezzük, pedig az energia semleges.

Az energia célja az áramlás. Szabad áramlás. Ha például azt érezzük, hogy minket mindenki becsap és kihasznál, a mögött is “csak” energia van. Valószínű azért használnak ki, vesznek el tőlünk valamit, mert amink van, azt nem osztjuk meg. Így egyenlítődik ki az energia. Ha magadtól odaadod, megosztod azt amid van, akkor nem szükséges, hogy elvegyék tőled.

Így van ez a szeretettel, a figyelmességgel, a munkával és a pénzzel kapcsolatban is. Nézd meg, hogy az energia a te életedben hogyan egyenlítődik ki, mikor blokkoltad az áramlását és mivel, és mi kellett ahhoz, hogy újra útja legyen a szabad áramlásnak.

/Dömötör Aletta – www.talentumok.com/

%d