Energiák áramlása *Tzolkin=Szent kör

December 20.-án kezdődött a Mayák naptárában, a Tzolkinban egy új, 260 napos ciklus, ami 2016. szeptember 05.-ig fog tartani.

Ez a 260 nap egy kör, ők Szent körnek nevezik. Egy régi ciklus lezárul és egy új kezdődik el. Harmonic-Module-Tzolkin-MayanKin

Ebből adódik, hogy vannak olyan dolgok és emberek, akiket, amiket most el kell engedni ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, vagy valami új kezdődhessen el az életünkben. Ez mindig feltétele az újnak.

 

A 2016-os év számmisztikailag egy 9-es év lesz, ami a lezárásról, elengedésről fog szólni, valamit le kell zárni ahhoz, hogy majd 2017-ben egy új ciklus kezdődhessen el. Hogy pontosan kit, mit kell ehhez elengedni, ezt mindenkinek magának kell tudni. Mindenkit, mindent, ami akadályoz, korlátoz a továbblépésben.

A Maya új év 2016. Július 26.-án fog indulni, 2017. július 25.-ig fog tartani, Spektrális tónusú Kék vihar éve lesz.

Mit is jelent mindez?

A fő kérdés amit ez az év feltesz nekünk: Hogyan tudok felszabadulni és elengedni? 

Fő feladat ebben az évben: Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel, elfogadással! 

Ez az évünk a korlátok lebontásáról fog szólni, arról, hogy elengedjük mindazokat a minőségeket az életünkből, melyek már nem szolgálnak minket.

Kulcsszó a SZABADSÁG lesz, minden szintre kiterjesztve, legyen az fizikai, érzelmi vagy mentális, jó esetben spirituális.

Ahhoz, hogy ezt a szabadságot meg tudjuk élni, először meg kell határoznunk, hogy melyek azok a korlátok és akadályok, melyek blokkolják életünket, fejlődésünket. Ezek általában olyan alapvető gondolatok és minták, melyeket a múltból hozunk, tapasztalatinak alapján. Feladatunk az lesz, hogy rátaláljunk önmagunkban ezekre a korlátozó mintákra és átalakítsuk ezeket erőforrássá, erőt adó energiává. Amint ezt megtesszük, megélhetjük a megtisztulást és szabadságunkat.

Ez az időszak a FŐNIX madár szimbólumát hordozza magában.

Ez a szimbólum azt mutatja meg nekünk, hogy sokszor egy szimbolikus halál szükséges az újjászületéshez. El kell engedni most mindazt, amit eddig életeddel, érzéseiddel, gondolataiddal azonosítottál és szimbolikus halált kell haljál, hogy hamvaidból feltámadva szárnyalhass! 

Csupaszítsd le önmagad egészen az alapokig, hogy új gyökeret eresztve felépíthesd új önmagadat! 

Légy TE magad az állandó változás, akinek végtelen belső szabadsága van, és ereje, hogy mindig újjáépítse önmagát új nézőpontok, igazságok és tapasztalások által. 

Akár a Gergely naptár számmisztikai elemzését nézzük, akár a Maya naptár alapján gondolkozunk, a feladatunk egy és ugyanaz: Elengedés, fejlődés, továbblépés, szárnyalás. 

A két rendszer között 7 hónap időeltolódás van, így 2016.01.01- 2017. 07.25.-ig tart ez az időszak.

Egyik rendszer összefügg a másikkal. Egyik előbb kezdődik, a másik tovább tart. Talán az egyik már előkészít valamit… talán az elengedés a Gergely naptár szerint a fizikai szinten történik és talán a Mayáknál a Lélek szintjén.

Akárhogyan is van, mindkettő van és működik. Érdemes figyelni ezeket a rendszereket, a mögöttük, bennük lévő energiákat, mert ezek támpontot nyújtanak nekünk abban, hogy pontosan mire figyeljünk oda, mire legyünk tudatosak a következő időszakban.

Most az ELENGEDÉS lesz célkeresztben.

ELENGEDÉS

Elengedni annyit jelent, mint odaadni. 

Odaadni mindazt ami volt, ami régi.

Régi helyzeteket, embereket, gondolatokat és érzéseket. És főként régi hiedelmeket. Hiedelmeket arról, hogy mit-hogyan kell és nem kell csinálni. Arról, hogy mit-hogyan kell megélni. Arról, hogy egyáltalán miért is kell élni…

Elengedni annyit jelent, megérteni.

Megérteni mindazt ami volt és látni, hogy már túl vagyunk rajta.

Nem megállni, tovább menni, újra élni, létezni, örülni és boldognak lenni. Akarni és merni élni. 

Meglátni azt, hogy valamit kinőttünk, valamin túl vagyunk, azt, hogy mostantól már pontosan ugyanúgy mi sem akarjuk. Elengedni annyit jelent, hogy megengedni. Megengedni magunknak a változást, azt, hogy mássá válhatunk. Levethetjük eddigi szerepeinket és új ruhákba bújhatunk, új darabokban játszhatunk.

Elengedni annyit jelent, hogy térdre borulunk, ujjainkat imára kulcsoljuk és feladjuk. Feladjuk oda, ahová tartozik, ahova való…

Letérdelünk és ezzel belátjuk azt, hogy mi mindent megtettünk és a végére jutottunk…nincs több ötletünk, mindent megpróbáltunk.

Térdelünk és imádkozunk.

Egyszerre kifelé és befelé. Kifelé valami nagyobbnak, többnek, hogy segítsen meg és befelé önmagunknak, hogy engedjük a segítséget, hogy ne álljunk ellen. Önmaguknak azért, hogy valóban képesek legyünk elengedni mindazt ami menni szeretne, helyet adni ezzel mindannak ami megérkezni szeretne.

Elengedni annyit jelent, hogy térdelünk és egyenletesen lélegzünk.

Figyelünk.

Önmagunkra és mindarra ami körülvesz minket. Látjuk, halljuk, érezzük. Mindent az érzékszerveinkre bízunk.

Amikor ezt tesszük, amikor így elengedünk, akkor egyszer csak megszületünk. Megszületünk egy teljesen új minőségben. Egy új hittel és szemlélettel szívünkben, lelkünkben. Mélyen magunkban megérezzük, hogy minden rendben van úgy ahogy van. Egy ártatlan gyermek örömével és kíváncsiságával tekintünk ki újra a világra és meglátjuk a csodákat benne.

Mert csodák vannak…

A Mindenség, Isten megszólít minket. 

És tulajdonképpen visszaadja mindazt amit elengedtünk, csak másképpen, mint mi szerettük, gondoltuk volna. Egy teljesen más, új minőségben. Úgy kapjuk meg, hogy mindenkinek, minden egyes szereplőnek jó legyen!

Isten nem néz külön téged és engem, ő az Egységet nézi, a Mindenséget, azt hogy ott REND legyen!

Amikor a REND helyre áll az életedben azt látni, érezni, tudni fogod…

Megnyílik, kitárul a szíved az életnek. Az élet millió arcával feltárul előtted és te már nem csak nézed értetlenül, hanem válogatás nélkül befogadsz mindent.

Elengedni annyi, mint megbízni a Mindenségben, Istenben!Kezébe adni életünket feltételek nélkül, elvárások nélkül, tudva, hogy úgyis az történik amire készen állunk, amire igazán szükségünk van.

Itt állok most igaz hittel a szívemben, hogy minden jól történt és csak azt tudom mondani: KÖSZÖNÖM ISTENEM!

Mi ennyit tehettünk, hogy átadtuk nektek az üzenetet, s hogy mit kezdesz vele, az a te dolgod, a te felelősséged.

Kívánjuk nektek tiszta szívből, hogy sikerüljön elengedni mindent aminek mennie kell, és találkozzunk a Térben, a Végtelen szeretet terében szárnyalás közben!

Ha te is szeretnél tudatosan haladni az aktuális energiákkal, akkor figyeld és keresd erről szóló írásainkat!

Szeretettel és Fénnyel: Andi&Aletta

2015.12.20.

%d