Energiák áramlása-*Igaz hittel

Nem egyszerű az az időszak amit magunk mögött hagytunk. Az energiák nagyon erősek voltak, mindent fenekestül felforgattak. Nem csak az egyéni életünk szintjén, hanem világi, kollektív szinteken is. A Mindenség megpróbált, kipróbált minket. Felmérte tudatosságunkat, szemmel láthatóvá vált, hogy ki volt az aki ebben a felforgató energiában is tudta, hogy hol van a saját helye és kik voltak azok, akiket az energia mozgatott, rángatott, és ennek következményeként a helyük talán még ma is üresen tátong.

A legfontosabb mindig az, hogy a külső körülmények ellenére is megtartsuk tudatosságunkat, ott maradjunk a saját helyünkön még akkor is ha kint baj van. Minél többen hagyják el a helyüket a káoszban, annál nehezebb. Ezt érezhettük az elmúlt két hétben. Azt, hogy egyre többen veszítették el a tudatosságukat, egyre jobban felborult ezáltal a Rend. Sokan elveszítették hitüket a jóban, feladták azt az elképzelést, hogy a világ jó, jó lehet mindannyiunknak. Reményt vesztettek, mert nem az történt, aminek szerintük történnie kellene. Felbolydult a világunk, felborult a Rend.

Szeptember 7.-én kezdődik egy új energiaciklus, ennek eredményeként, most változhat minden. Az energia a változást támogatja, azt, hogy újra merjünk, akarjunk és tudjunk hinni valamiben. Valamiben, bármiben…mindenki abban, amire ő képes. A lényeg, hogy amiben hiszel, ami majd erőt ad neked, az jó legyen.

Újra hinnünk kell a szeretetben, annak megtartó erejében, és hidd el, hogy bármekkora is a káosz benned, a világban, mindig a szeretet hozza a megoldást mindenre, mert a Szeretet ott áll mindenek felett! Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, nem kell mást tennünk, mint megnyitnunk a szívünket. Túl kell lépnünk saját elvárásainkon, saját elképezéseinken, önmagunkon és meg kell látnunk teljes valóságában a helyzetet, a másikat. Tisztán kell látnunk mindent. Ítéletek és címkézések nélkül. Úgy, ahogy az adott helyzet van. Valóságosan.

Meg kell most szólítani magunkban azt a részünket, aki így lát, láthat mindent. A Lélek eszenciája ez, ő az aki képes erre. Ő látja és tudja, hogy minden jól van úgy, ahogy van, és semmi nem véletlen. Ő az, aki semleges, és a semlegességen keresztül lát mindent. Számára nincs jó vagy rossz, egyszerűen csak VAN bármi, minden. Ez a Van-ság a Lélek minősége. Ettől a látásmódtól, ez a részünk a legerősebb. Mert így ő bármiben boldog lehet, bízhat, remélhet. Tudja, hogy az adott helyzet legyen bármilyen, most van és a következő pillanatban vége lesz, vége lehet. Ő jelen van a pillanatban, megéli, elfogadja, és úgy vesz részt benne, hogy teszi a dolgát, amit csak ő végezhet el. Nem ítélkezik, nem gondolkozik, nem akar sem bevonódni, sem kívül maradni, egyszerűen csak VAN, létezik.

Most lehetőségünk lesz kapcsolódnunk ezzel a részünkkel, dönthetünk úgy, hogy mi is így veszünk részt ezentúl az életünkben. Semlegesen. Semlegesen, békésen, szelíden, szeretettel. Megtartva ezzel saját helyünket, elvégezve saját dolgunkat, ezzel az egész Emberiséget szolgálva.

Eddig árral szemben úsztunk, sokszor elmerültünk. Volt, hogy levegőért kapkodtunk, majdnem megfulladtunk. Erőlködtünk, nem a helyes irányba tartottunk. Most mindezt elengedhetjük. Elengedhetjük, mert az energiák megtartanak minket. Megtart, érezheted, hogy felfeküdhetsz a víz felszínére, nem süllyedsz el. Nem ott fog megtartani ahol és ahogyan várod. Nem fog szilárd talajt adni a lábaid alá. Engedd el, ezt az elvárást!

Merj újra hinni, bízni és egyszerűen csak feküdj fel a víz felszínére és figyelj! Lásd meg, érezd, ahogy békésen ringatózol és közben mégis haladsz előre. Légy tudatos minden pillanatra, lásd meg, hogy így sokkal könnyebb. Engedd, hogy az energiák áramoljanak benned, ne szabj gátat ennek. Tartsd nyitva a szívedet, légy mindig a saját helyeden, és oszd meg a Fényedet! Ez a dolgod a világban, ennél többet, jobbat nem tehetsz!

Hidd el, a Mindenség REND szerint működik és tudd: A szeretet áll mindenek felett!

Szeretettel és Fénnyel: Andi&Aletta

%d bloggers like this: