Áprilisi energiák *Az új világ kapujában

A következő energiahullám Április 16.- 28.-ig tart.

A mostani időszakban végtelenül tiszta energiák érik el a Földet. Olyan, mintha szűretlenül kapnánk meg a Mindenség tiszta energiáit. Erőteljes, teremtő időszak ez, figyelj oda, hogy mit teremtesz az életedben! Teremts olyat, ami jó neked, amire igazán büszke lehetsz.

Előfordulhat, hogy elfelejted ki vagy te, mire vagy képes… ilyenkor hagyod, hogy mások irányítsanak. Feláldozod magadat és feláldozod teremtésedet egy olyan világnak, ahova nem is tartozol, nincs benne szereped. Láss be a történetek mögé, keresd a lényeget. Keresd meg, hogy ki az, aki felelős éppen. Lásd meg, hogy ki mozgatja a szálakat, ki az, aki irányítja az egészet. Ismerd fel, hogy eltévedtél. Lásd meg, hogy itt, ebben a világban, ahol a feláldozhatók élnek, nincs helyed. TE a teremtők világába tartozol, ott a helyed! Lépj vissza a saját világodba egy tudatos döntéssel, ébreszd fel kreatív energiáidat és teremts!

Itt és most, ideje van a teremtésnek! Ideje van a változásnak, az újnak. Szükségünk van olyan emberekre, akik emlékeznek. Emlékeznek, és hisznek abban, hogy a világ jó hely is lehetne. Emlékeznek és tesznek érte. Küzdenek és létrehoznak, Rombolnak, hogy építhessenek végre. Szükség van most kitartásra és erőre. Hívd elő magadból ezeket a minőségeket.

Ülj le egy csendes helyen, hunyd be a szemedet és emlékezz! Emlékezz arra az ideára, álomra, ami végigkíséri az életedet. Engedd el a gondolatokat, az elmédet és nyisd meg a szívedet. Érezz! Érezd az igazságodat, a tiédet, a sajátodat, és éld e szerint az életedet.

Most valaminek vége lett és végre valami új kezdődik el. Nincs már szükség a régi minőségekre, engedd, hogy menjen és fogadd be az új minőségeket! Adj helyet az újnak az életedben!

Túlélés helyett, keress értelmet, feladás helyett köteleződj el, az unalom helyett légy kitartó, a félelem helyett szeress! A vádak helyett, keresd az összefüggéseket, megértéseket, a menekülés helyett állj meg és nézz szembe a tényekkel!

Egyszerűen csak fordítsd meg! Fordíts a sorsodon, életeden, szemléleteden! Az egyszerűség a lényeg!

Mindannyian magunkkal hoztunk valamit, odafentről. Te egy olyan ideát hoztál magaddal, egy olyan világképet, szemléletet, aminek fő jellemzője a Szeretet és a Megosztás lehet. Amikor behunyod a szemedet, képessé válsz arra, hogy érezd a Világmindenséget, és ezáltal tudd, hogy lehet segíteni az embereknek, hogy az álmod valósággá váljon, az új világ megszülethessen. Lásd meg, hogy nem vagy egyedül, van segítséged! Te csak álmodj, és amíg ezt teszed, valaki vigyázza létedet. A te álmod, mindannyiunk közös álma lehet, mert mindenki szívében ott van a szeretet. Te csak álmodd meg, és vannak, akik felépítik. Megszülethet, létrejöhet. A TE álmod, mindannyiunk valósága lehet.

Azért vagy itt a Földön, hogy emlékezz! Emlékezz arra, aki te valójában vagy! Emlékezz arra, aki TE vagy, arra a csodára, ami ott nyílik a szívedben.

Amikor úgy érzed, hogy lábaid már elmerülnek az anyagi világ sarában, mocsarában, akkor jött el a legvégső ideje, hogy emlékezz. Emlékezz arra aki Te vagy valójában, emlékezz a saját világodra és lépj be! Lépj be a te saját új világodba, és érezd otthon magadat benne.

Emeld fel lábadat, és emeld fel Szellemedet a legmagasabbhoz, ami számodra létezik. Hunyd be a szemedet és tárd ki a szívedet!  Tágra nyitott szívedben, boldogan tárd ki Lelkedet a Szellem Fényt adó, melengető Napsugara előtt és hagyd, hogy a magasabb világokból kiáradó Fények érleljék belsődet.

Lásd, érezd és emlékezz a szívedben lévő csodára!

Terjeszd ki fényedet, virágozz ki, válj eggyé a Mindenséggel!

Itt állsz az új világ kapujában, lépj be!

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

www.talentumok.com

%d