A Lélek üzenete…pontok és vonalak

Pontok és vonalak. Egymás után, össze-vissza, harmonikusan, vagy diszharmonikusan elrendezve. Leírva, elképzelve, lerajzolva képek, számok, szavak lesznek, de mindig megőrzik eredetiségüket, pontok és vonalak maradnak.

Történeteid melyeket megélsz, mind-mind csak pont és vonal. Elmondod és használod a szavakat, szótagokat, mondatokat, pontok és vonalak. Lerajzolod, használod a pontot és vonalat a papíron, te rendezed össze. Így meséled el, hogy mi történt benned, mi történt veled. Amikor így teszel, akkor kívülről befelé meséled el, hogy érzed magad a történetek hatására, mi az, ami lejátszódott benned, milyen nyomot hagyott a Lelkedben.

Ábrák, minták, sorok és sorminták. Pontok és vonalak összessége. A Lélek rezgése, üzenete. Ha elcsendesedsz és hagyod, hogy belülről-kifelé induljon el a pont és vonal, megtudhatod, mit üzen a Lelked. Vezeti a kezedet és rajzolod a pontokat, vonalakat, minta, szimbólum születik belőle. Életre kelnek az érzések, életre kel a Lélek és megmutatja neked, hogy mit szeretne. Így mondja el, így súgja füledbe. Halld meg a hangokat, rendezd össze a pontokat és vonalakat, olvasd el!

Ott, amikor a Lélek elindult a Földre, onnantól gyűjtjük magunkban a különböző érzések és megélések alapján a képeket. S képeink nem mások, mint pontok és vonalak összessége. Nézz így a képekre! Keresd benne a pontot és a vonalat. Keresd azt ahonnan elindult minden!

Amikor fájsz, amikor gyógyulni szeretnél, akkor hunyd be a szemedet és alkoss pontokat és vonalakat. Olyanokat, amiket a lélek üzen neked! Bontsd meg a régi mintákat és szimbólumokat és alkoss újakat. Nem számít, ha nem ismerős neked és másoknak, nem számít, ha szokatlan. Ha visszabontjuk alkotó részeire, ez is pontosan pont és vonal.

Pontok és vonalak, innen indul el minden. Ez az első pillanat, itt lehet megoldani bármit. Ahogy pont és vonal átrendeződik, úgy változik meg benned is minden. Megváltoznak érzések, gondolatok, megváltozik minden. Eltűnik a kép, ami problémát okozott neked, és nem marad más, mint egy történet, amit megéltél, ami nem más, mint pontok és vonalak összessége.

Így is tekinthetsz külső és belső képekre, így is változtathatod megéléseidet, belső élményeidet…minden pont és vonal rendezetlensége, vagy rendezettsége. S TE bármikor hozzá nyúlhatsz, bármikor változtathatsz ezeken! A TE életed, a te történeted, a te képed! Alkosd újra, rakd rendbe! Teremts RENDET a pontok és vonalak között, kezdj tiszta lappal mindent!

Váradi Andrea

 

%d bloggers like this: