Döntsd el te, hogy neked melyik az értékesebb!

A kevesebb néha több – mondja a szív! Nem, az nem lehet – mondja az elme! Több csak az lehet, mit számokban kifejezhetsz! Hogy lehetne több a kevesebb? Gondolkozz már! Szólítja fel az elme a szívet!

A szív elmosolyodik…, majd dobban egyet.

Amíg te számolsz, és címkézel, addig én harmóniában élek. Amíg te stratégiát gyártasz, addig én megpihenve várlak. Amíg te tervezel, addig én a pillanatot élvezem. Amíg te a hamis világban a mindennapjaidat éled, addig én segítem őt, ki megkér engem. Amíg te csak azt látod, amit az orrod alá tesznek, addig én tisztán láthatom a Mindenséget.

Előttem nincs titok, nincsenek váratlan helyzetek, a szív dobban s ebben biztos lehetsz.

Ha már mindenképp számolnál, számold a szíved dobbanását!

Az elme azt gondolja, hogy ő az okosabb, a szív viszont tudja, hogy a bölcsesség kódexe nélkül, csak próbálkozhat. Keresheti, kutathatja az igazat, de van valami, amire sosem találhat. Van valami, amit sosem érthet meg. Az értelem az elme fegyvere, s míg te a gondolataidat rendezed, addig a szíved, lehet, hogy szerelmes…

Próbálkozhatsz még azzal, hogy elnyomod magad, amit a szíved diktál annak hátat fordítasz. Bonyolultabbá is teheted az életed, de hidd el a titkot az egyszerűségben leled.

Használd az értelmedet arra, hogy alázattal meghajtod a fejed, a szíved szavának! Lehet, hogy még mindig mérlegelsz, de tudd, hogy a szíved közben a Világot mentené meg!

Szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: