* Szeretetben élve az életet…

Az Egységből érkeztünk. Itt vagyunk, élünk, létezünk. Odatartozásunkra emlékezve, azt soha el nem felejtve elköteleződtünk a Földi életünk mellet. Mély hittel szívünkben elindultunk, hogy az időtlenség teréből kilépve, új tapasztalásokat gyűjtsünk. Amikor kiléptünk a térből az időbe, sok mindent elveszítettünk, de ami megmaradt nekünk, az annak biztos tudása, hogy maga az energia az életünk. Minden mögött ott van, minden onnan indul ki és ott ér véget. Mindenek alfája és omegája, az energiák kiegyenlítődésének szabálytalan, soha véget nem érő, mégis ritmusos tánca az élet.

Itt vagyunk, megérkeztünk, élünk. Vállaltuk az állandó változást. Élünk, változunk, fejlődünk. Egyre többet tudunk, egyre többet látunk. S mert egyre többé válunk, egyre inkább kinyílik a szívünk. S ahogy kinyílik a szívünk, egyre jobban szeretünk. Szeretésünk elvezet minket a vissza a térbe, oda ahonnan jövünk. Ide érve megpihenhetünk, bízhatunk és megnyugodhatunk. Ez a mi Életörömünk, hogy így létezhetünk, élhetünk, hogy a szeretet terét megtartva, abban élhetünk, alkothatunk.

A Szeretet terében élve minden más…más mint eddig bárhol, bármikor.

Amikor a szeretet terében vagy:

  • könnyed vagy
  • szívesen kapcsolódsz másokkal
  • megosztod mindazt ami benned van az egész világgal
  • te magad jó és jóságos vagy
  • kiegyensúlyozottá válnak érzéseid és gondolataid
  • egész lényedben nyugalom uralkodik
  • a harmónia érzése betölti pillanataidat
  • benső béke érzése átjárja egész lényedet.

Amikor a szeretet terében vagy, akkor boldog vagy! Amikor a szeretet terében vagy, nem múlnak a percek. Amikor ebben a térben vagy, akkor érzed, tudod és tapasztalod, hogy jó minden. Ez a tér gyógyít, megtart és egyszerűen csak szeret téged.

Vannak időszakok, amikor nem tudunk ebben a térben lenni, kibillenünk, ilyenkor mit tehetünk?

Emlékezhetünk és tudhatjuk, hogy egyszer minden elmúlik, egyszer mindennek vége…így annak is vége lesz, hogy kibillentünk, hogy átmenetileg elveszítettük.

Bármi is történjen benned vagy a világban egyet soha el ne feledj: A SZERETET MINDIG OTT ÁLL MINDENEK FELETT! Így a szeretet érzését, energiáját soha-senki és semmi nem veheti el tőled!

Legyen ez a hited, az erő, ami megtart téged a sötét időkben!

Mi itt vagyunk és várunk téged szeretettel ebben a térben: Andi&Aletta

%d