Meditáció *Gyógyító TÉR élmény

Előbb vagy utóbb, de mindannyian elérkezünk ahhoz a pillanathoz, amikor egyszerűen csak leülünk, behunyjuk szemünket és várunk. Várunk, hogy valami történjen. Valami történjen kívül, vagy belül, vagy akár egyszerre. Ez az a pont, amikor már nem bírjuk tovább uralni életünket, gondolatainkat, érzelmeinket. Ez az a pont ahol elgondolkozunk, hogyan tovább, mit tegyünk, hogy ne bolonduljunk meg?!

Ilyenkor elindulunk és megoldásokat keresünk. Tanácsadókat, terapeutákat, csoportokat keresünk, hogy segítsenek megoldani problémáinkat, sőt ha lehet, oldják meg helyettünk. Ilyenkor tévúton tekergünk!

Ki az, aki láthatja a teljes összefüggést, hogy miért kerültél ebbe a helyzetbe?
Ki az, aki tisztán, a játszmáid, érzelmeid és gondolataid nélkül is lát téged?
S ki az, akinek elhinnéd, hogy merre is kell menned ???

Vannak, akik sok mindent látnak, tisztán látják az összefüggéseket, energiákat. Ők látják, merre érdemes menned, és te meghallgathatod, befogadhatod ezt.
Amikor már sok helyen jártál, sokan elmondták és mégsem tudod merre tovább, akkor állj meg egy pillanatra, sőt inkább ülj le egy pillanatra, hunyd be a szemedet és tarts velem!

Egy különleges és csodálatos utazásra hívlak téged!

Egy olyan világot szeretnék bemutatni, ahol másként működik minden!

Amikor itt vagy, akkor nincsenek múló percek, s emiatt szorító késztetések.
Ha itt vagy, csak a jelen pillanat tökéletessége van, nincsenek jó és rossz emlékek, semleges minden. Nincsenek játszmák, jók vagy rosszak. Nincs senki és semmi, akit vagy amit hibáztathatsz, okolhatsz. Itt minden és mindenki van, és mégis teljesen egyedül vagy, egy teljesen tökéletes, számodra tökéletes és gyógyító térben. Itt nem kérdés többé a mikor és hogyan, itt csak az a kérdés merülhet fel, hogy valaki vagy valami VAN vagy NINCS

Amikor itt vagy, ellazul a tested, megpihensz. Semlegessé válnak érzelmeid, érzéseid, így megszűnik minden érzet ami negatív. Lecsitulnak, majd teljesen kisimulnak cikázó gondolataid, elméd megpihen a Jelen-Lét teljességében, gyógyító fényében.

Amikor itt vagy, akkor több vagy, mint szerepek, mint viselkedés vagy reakció egy-egy helyzetben. Itt Te, TE vagy a magad teljességében, valóságosan és egészben. Látsz, hallasz, érzékelsz, befogadsz mindent. Mert itt és most nem vagy egyedül, a Lélekkel együtt vagy jelen. Most, hogy itt vagy, megélheted és megtapasztalhatod azt amire mindig is vágytál…látni a láthatatlant, hallani a hallhatatlant. Békesség van, nyugalom és szeretet.

Szeretet, mely mindent átölel, s melynek ereje mindennél erősebb. Ez az erő megtart mindent! Most láthatod, érezheted, megélheted ezt! Engedd meg, hogy most megtörténjen! Nem számít, hogy meddig tart, mert itt csak az számít, hogy most VAN. S ha most van, amikor visszatérsz az időbe, akkor is emlékezhetsz erre. Hiszen ott újra megjelennek az emlékek, s te felidézheted ezt.

Itt vagy a térben, a jelen-lét terében, és te pontosan ugyanaz az ember vagy! Ugyanazok a szerepeid, a feladatod, a világod a fejedben, az érzéseid a szívedben. Nem változott szinte semmi, hiszen te, TE magad vagy! Akkor hogyan lehetséges mindez?! Hogyan változott mégis egyszerre ennyi minden? Mi történhetett veled?

Megérkeztél, mert egyszer valamikor elindultál ide. Feladtad, mert nem bírtál vele. Leültél, mert már képtelen voltál állni, elfogyott az erőd és a türelmed. Most csak itt ülsz, és azt sem tudod, hogy tulajdonképpen mi is történik, de mégis megváltozott minden!

Ülsz a térben, a saját gyógyító teredben és pillanatról-pillanatra egyre erősebb leszel! Már másként, mint előtte…belül vagy erős, a szeretet és a megértés erősít téged. Ezek töltik be szívedet, elmédet, testedet. Így indulsz el vissza az életedbe, így veszel részt a mindennapi tevékenységekben, így találkozol másokkal, emberekkel és ők majd csak annyit kérdeznek tőled: Mi történt, olyan más lettél, úgy csillog a szemed?!

Halványan elmosolyodsz, hiszen a választ te sem tudod. Nem tudod mi történt, mert először jártál ott. Eljutottál oda, a Mindenség teljességébe, terébe és most már van lehetőséged, bármikor visszatérhetsz, mert emlékezhetsz, csak le kell ülni, behunyni a szemedet és engedni, hogy megtörténjen.

Aki egyszer eljut a valódi Meditáció állapotába, és ezen keresztül a teljesség terébe, az sosem felejti el, és bármikor visszatérhet!
Itt az idő, te is indulj el! Ülj le végre és hunyd be a szemedet, lazítsd el testedet és engedj el mindent! Add fel végre! Add fel a régi önmagadat, aki eddig voltál és keresd meg azt, aki ezután szeretnél lenni, hiszen ott vár rád a térben! A Lélek, aki ott vár rád, alig várja, hogy magaddal hozd az életedbe! Indulj érte!

Várunk szeretettel Gyógyító TÉR élményre Családállításokon és az Őrségi elvonuláson!

%d