Ez egy másik élet!

Egy érzés kerít hatalmába! Egy szorongás. Nem tudom mitől, de valamitől félek. Ott belül, legbelül, végtelen mélységben. Történt valami, valamikor nagyon régen.  Nem emlékszem rá, mert nem is emlékezhetek rá. Azonban valamit mégis maga mögött hagyott. Az érzetet, ami újra és újra felhívja a figyelmemet. Figyelek, de nem értem. Félek az indulástól, félelmet kelt bennem, de miért nem a megérkezés teszi ezt?! Mi történik, s miért történik mindez velem?! Elindulok újra és újra, hiszen megyek előre az életemben és amikor elindulok, újra félek, még mindig nem értem a jeleket, még mindig nem tudatosodik bennem miért és honnan jönnek ezek az érzések.

Félelemmel töltenek el az indulások, az utazások. Valahova utazni és aztán oda érni. Nagyon mély szorongás lesz úrrá rajtam. Mi van, ha nem érek oda, mi van, ha útközben történik valami. Megígértem, hogy haza térek, hogy vigyázni fogok magamra és újra találkozunk. Aztán történik valami, ami megváltoztat mindent.  Nem tudom az ígéretemet tartani. Nem vigyáztam eléggé, vagy valaki más nem vigyázott. Jobb oldalról érkezett, belém hasított és én máshogy nem tudtam szabadulni, csak ha elhagyom a testem. Már kívülről látok mindent. Aztán belém hasít az érzés, látom a fájdalmadat. Megígértem, hogy haza jövök hozzád, de nem tudtam tartani az ígéretemet. Én elmentem és Te itt maradtál. Itt hagytalak, pedig én sem így terveztem. Szerettelek volna még látni, érinteni, szeretni.

Újra emlékszem, most már tudom mitől félek igazán. Miért félek indulások előtt? A szorongásom értelmet nyert. Felismertem! Most már tudom, értem és megértem. Történt valami egy másik életben, melynek emléke nyomot hagyott a Lelkemben. Itt él elevenen bennem, és minden indulásnál érzem. Emlékeztet és talán figyelmeztet, hogy most én figyeljek, én vigyázzak, hogy ne történhessen újra meg ami megtörtént már egyszer egy másik életben. Figyelek és vigyázok magamra. Figyelem és értelmezem a bennem lévő érzeteket, megértem és átírom, hogy most másként legyen. Most szeretnék tovább maradni, sokáig szeretni, kapcsolódni, élni, tapasztalni. Szeretnék teljes, kiteljesedett életet élni és ezért képes vagyok már tenni. Tudatosan figyelek. Figyelem magamat és a környezetemet. A jeleket, az összefüggéseket és ha valami elindul bennem, azonnal értelmezem és helyére teszem.

Ma már tudom, ez egy másik élet! A test új, a környezet új, de aki a testben van, az ÉN vagyok, s ÉN emlékszem. A Lelkem emlékszik és félt engem. Jobban vigyáz rám, mint bármikor máskor. Tudja, ha elindulok, akkor visszatérhetek, hiszen új lehetőséget kaptam. Nem kell, hogy úgy legyen, ahogy már egyszer volt. Nem kell, hogy újra átéljem azt, amit egyszer már átéltem. Megértettem amit a Lelkem közölni akart velem egész eddigi életemben: Ez egy új, egy másik élet!

Most már tudom, és hiszem, ha elindulok biztonságban vagyok és újra hazatérek. Hazatérek hozzád. Nem veszíthetsz el! Hiszen ez mindkettőnknek egy másik élet. Egy másik élet, új, más lehetőségekkel! Egy új és másik élet és mégis mindketten itt vagyunk benne. Itt vagyunk és egymásra találtunk ebben az életben is. Újra…ez nem véletlen!

Dömötör Aletta

%d bloggers like this: