Életek, történetek, energia

Emberek, kapcsolódások, családok, történetek…s a történetek mögött a lényeg: az ENERGIA. Kevesen látják az energiákat, azt hogy az adott pillanatban mi működtet minket, mi-miért alakul pontosan úgy, hogyan alakul ki egy-egy történet. Meg lehet változtatni a történetet, meg lehet változni a kapcsolatokban, de ettől még az energia nem változik…

Az energia kiegyenlítésre törekszik folyamatosan. S amíg ez meg nem történik,amíg ki nem egyenlítődik addig újra és újra belekerülsz az energia táncába. Azt gondolod eleget változtál, de egyszer csak megint visszaköszön az energia, megint ránt egyet rajtad. Most már másként mint eddig, de még mindig ő mozgat. Ő mozgat téged, mert egyensúlyba akar kerülni.

Nem érdekli, hogy egy családon, rendszeren belül ki okozta és mikor azt, hogy egyensúlytalanság lett, az energiát csak aszerint mozog, hogy újra egyensúlyba kerülhessen.

Akik látják, érzik és tudatosan mozgatni tudják az energiákat, azok valódi hatással lehetnek a saját és mások életére. Ők azok, akik meg tudják érteni a lényegtelen történetek mögött megbúvó valódit, és lényegest, azt hogy mi is a valódi üzenet.

Mindegyikünk egy üzenettel érkezett a Földre, a családba, s aki megfejti és megéli azt ami abban van, az igazán boldog életet élhet. Az ilyen ember elmondhatja, hogy úrrá lett a karmája felett. Úrrá lett, mert megértette, s képes megváltoztatni, mást, újat teremteni.

Keresd te is a valódi üzenetet, a valódi megértést a lényeget! Gyere és lásd meg, hogy mit is üzennek az energiák neked!
Várunk szeretettel!

%d