* Az igazi helyett a valódit keresd!

Egész életünkben az IGAZIT keressük mindannyian…

Az igazi, igaz barátságot, szerelmet, az igaznak tűnő gondolatokat, érzéseket. Amikor vásárolunk és valami nem tökéletes, akkor is gyakran hangzik el: „…nem az igazi…” Vajon honnan és miért így működünk, mit üzenhet ez nekünk?

Meggyőződéssel állítom, hogy egyikünk sem egyedül indult…nem voltunk egyedül amikor elindultunk a Földre és bár nem mindenki van tudatában, nem mindenki emlékszik erre a veszteségre, mégis mindannyiunk életében vannak jelek, üzenetek, melyek sugallják, hogy dolgunk van azzal, hogy megértsük ezt az egészet. Meg kell értenünk, hogy életünk jóval előbb kezdődött el, mint a születésünk, vagy akár fogantatásunk. Elkezdődött már akkor, amikor a lélek igent mondott újra a Földi életre. Onnan származnak a legelső, legkorábbi, ezéleti emlékek. S bár nem tudatosan, de ezek az itt megtapasztalt érzetek, befolyásolják egész életünket.

Keressük az ott megélt érzeteket, érzéseket, keressük a másikat…Nem véletlen, hogy mindenki a párját keresi. Valahol nagyon belül és nagyon mélyen mindenki tudja, hogy sosem volt egyedül. Mindig volt ott még valaki, valakik. S azok, akik ott voltak hatottak ránk, érzéseket, érzeteket keltettek.

Vannak pillanatok az életünkben amikor egy-egy ilyen emlék érzés, érzet bekúszik a tudatunkba és felidézi az emléket, a legszebbnek, legteljesebbnek tűnő pillanatokat, perceket. Amikor szerelmesek vagyunk, vagy amikor valakit mélyen és igazán szeretünk. Ezekben a kapcsolatokban visszakapjuk az emlék érzeteket, emlékezhetünk ezekre, töltődhetünk belőle.

S amikor ezek a kapcsolatok véget érnek, akkor jön az érem másik oldala, amikor felidéződnek benned a veszteség emlékei…fájdalmad olyan mély, olyan igazi, hogy alig tudsz életben maradni…úgy érzed nélküle semmi értelme. Ezek az érzetek is emlékeztetők, segítenek, hogy emlékezzünk és tudatosan feloldjuk, megoldjuk ezt az emléket, hogy ne kísértsen végig, egész életünkben, hogy ne legyenek újra és újra nagy bele szerelmesedések valakibe, majd kiábrándulások és óriási csalódások.

Amikor jól mennek a dolgok, akkor azt a valakit, akivel megélhetjük ezeket a végtelennek tűnő gyönyörű perceket, igaznak, igazinak tekintjük. Majd jönnek a problémák, elkezdünk tisztán látni és egyszer csak felismerjük, nem ő az akit keresünk. Nem ő az igazi nekünk…nem lehet az, mert azt aki az volt, nagyon régen elveszítettük. Elveszítettük, mielőtt megismerhettük volna.

Emlékeink vannak. Érzetek, érzések, melyek olyan mélyen belénk égtek, hogy ezek csak valódiak, csak a mieink lehetnek. 

Talán találkozhatunk és találkozunk az életben azzal, azokkal akikkel találkoztunk a legeslegelején…talán nem. Talán nincs is jelentősége. Jelentősége annak van, hogy felismerjük ezeket az energiákat, melyek mozgatnak minket.

Ismerd fel, hogy vannak pillanatok az életedben, amikor megélheted azokat a gyönyörű érzéseket, melyeket öntudatlanul te is, és én is mindig keresek. Tudd, hogy azok a pillanatok a valódiak az életedben, mert emlékeztetnek arra a pillanatra amit az igazival éltél meg, a valódi, mély érzésekre, érzetekre. 

Lehet, hogy az akit most szeretsz, akik most a legfontosabbak az életedben azok nem az Igaziak számodra, de az biztos, hogy a találkozásotoknak meg kellett történnie, hogy felidézzétek egymásban a valódi érzeteket, melyek az Igazihoz kötnek. Mindannyian így működünk. Mindenki ugyanazt keresi.

Nézz mostantól másként azokra akiket befogadtál a szívedbe! Lásd meg, hogy azért van itt, hogy segítsen emlékezni, hogy valódi pillanatokat élhessetek meg, melyekben mindketten emlékezhettek a TI igaz történetekre. 

Az élet van és létezik, lélegzik, működik, pillanatról-pillanatra halad előre a maga ütemében. Ez valódi. Ez a valódi világ. Itt vagy te is és itt vagyok én is. Egy valódi világban, ami így, vagy úgy, de működik. Találkozunk. Sokakkal. Egymással, igazinak tűnő társakkal. Tapasztalunk és tanulunk. Ennek így kell lennie. Ez az életünk valódi értelme.

Indulj most el ezen a gondolat folyamon…én egyet ígérhetek, ha ezt megteszed: azt, hogy megérkezhetsz a saját valódi életedbe és megbékélhetsz végre a sorsoddal, Istennel. 

Azért küldött, hogy valódi életet élhess! Tedd meg! Élj végre valódi, igaz életet! 

Váradi Andrea

  1 comment for “* Az igazi helyett a valódit keresd!

Comments are closed.

%d bloggers like this: