Energetikai üzenet. 1 hónap

2020. Július 26.-án vasárnap indul a Maya időszámítás szerint az új év, a Kék Lunáris Vihar éve.

Az energetikai év üzenet: Szabadítsd fel magad, élj extázisban!
Ebben az évben az energetikai előrejelzések szerint letisztulunk, és csak az maradhat meg nekünk, ami segíti, támogatja a belső szabadság megélését.
Érdemes elgondolkozni azon, hogy ha csak egyetlen dologba kapaszkodhatnál meg a viharban, vajon mi lenne az? Ha minden mást elvinne, mi maradna?
Az első hónapban, Július 26.-Augusztus 23.-ig egy kiemelkedően erőteljes időszak lesz, erőteljes belső, és külső letisztulási folyamatokkal. Fontos lesz, hogy szívünkkel tudjuk a válaszokat, bármi is történjen, nyílt szívűek tudjunk maradni, engedjük meg, hogy sebezhetőek legyünk. A nyitott, érző szív, sosem hozhat olyan fájdalmat, mint a bezártság, magunkra maradottság érzése.

Fontos lesz, hogy megszólítsuk a bennünk lévő gyermeket, és azzal a bátorsággal, bizalommal forduljunk a megjelenő helyzetekre, ahogy azt egy gyermek teszi meg. Legyünk vidámak, játékosak, kreatívak, bármi is történik, egyszer vége lesz…ELMÚLIK… ez az a szó, ami mindig, minden körülmények között segíthet.
Fontos lesz, hogy emlékeztessük magunkat arra az álomra, amit még gyermekkorunkban éltünk meg. Arra az Én-re akivé válni szerettünk volna. Hasonlítsuk össze azzal, akik lettünk, és vonjuk le a következtetéseket.

Változtassunk ha szükséges!

Készíts listát, hogy milyen álmod van még, ami nem valósult meg, és tegyél érte, hogy megtörténjen. Kezdj bele régen vágyott dolgokba, merj az lenni, aki vagy, mert most csak ez lesz támogatva!
Nem kap támogatást semmi ami hamis, nem igaz. A valótlan, illúzió alapú dolgok lebomlanak, szertefoszlanak. Nincs már szükség a valótlanra ebben a valóságban! Figyeld meg magadat, a benned lévő folyamatokat, hogyan változnak. Érzések, gondolatok jönnek, mennek, megszületnek, szertefoszlanak. Nincs jelentősége most másnak, csak a pillanatnak! Figyelj oda, légy éber, legyél jelen! Érzékszerveid megmutatják az igazságodat.

Készítettünk egy meditáció nektek, ami a Kék Vihar energetikáját támogatja:

Kék Vihar meditáció

Amikor úgy döntesz, hogy elvégzed ezt a meditációt, előtte már legalább 15-20 percig ne csinálj semmit, ülj le, csendesedj el. Adj magadnak időt és teret ahhoz, hogy elcsendesedj. Gyújts egy gyertyát, ha szereted füstölőt.

Helyezkedj el kényelmesen és hunyd be a szemedet!

Lélegezz! Találd meg azt a légzés ritmust, ami számodra a legkényelmesebb.

Lélegezz így pár percig, és érezd, hogy egyre kényelmesebben lélegzel.

Kezdj el tudatosan lélegezni, ami azt jelenti, hogy tudatosítod magadban, hogy minden kilégzés, elengedés. Minden belégzés, befogadás. Lélegezz mostantól így! Figyeld meg, hogy mi változik benned!

Lélegezz tudatosan legalább 10 percet és engedj el mindent, ami már nem szolgál téged, és fogadd be az újat helyette.

Képzelj el egy hatalmas területet… láss rajta egy házat. Ez a te házad, illetve ez te magad vagy, a kivetülésed. Nézd meg a házat, nézz szét benne! Milyen helyiségek vannak benne? Van-e ember benne? Milyen érzések, milyen gondolatok születnek meg?

Indulj el a nappaliba és nyisd ki az ablakokat, szellőztess! Engedd be a friss levegőt! Engedd, hogy átjárja a teret.

Ülj le és figyelj! Hunyd be a szemedet és hallgasd meg a hangokat, figyeld meg az illatokat! Érezz!

Érezd, a szél simogató mozgását, a levegő áramlását. Érezd a mező, rét virág illatát. Élvezd! Töltődj fel és tudd, hogy ezek az energiák a házadat is feltöltik pozitív érzésekkel.

Figyelj csak! Valami megváltozott! Mások lettek az illatok és a szél is egyre erősebben fúj… talán vihar közeleg. Nyisd ki a szemedet a házban és indulj el, csukd be az ablakokat. Majd állj ki a házad elé és nézz körbe… Mit látsz? Tényleg vihar közeleg? Visszamész a házadba, vagy keresel kívül menedéket?

Ha felnézel az égre, nem látod még, hogy mi lesz belőle… akár Tornádó is lehet.

Döntened kell! Kint vagy bent?

Válassz és indulj el! Keresd meg a helyet, ami számodra biztonságot ad ebben a helyzetben. El is bújhatsz. Ki is kötheted magadat valami biztonságos, stabil alaphoz, hogy a vihar biztosan ne vigyen el.

Hol vagy? Hogy érzed magad? Mi van benned?

Sorold fel, hogy mi az, amit te magad felajánlasz a viharnak, hogy elvigye…

Ajánld fel mindazt, amire már nincs szükséged.

Azután azt is sorold fel, hogy mi az, amit semmiképpen nem akarnál odaadni… és jegyezd meg.

Érzed? A szél egyre erősebb… óriási, hatalmas szél keveredett, még sosem láttál ilyet. Nem félsz, mert tudod, hogy TE biztonságban vagy, téged semmi baj nem érhet. Egyszerűen csak ki kell várnod, hogy vége legyen. Jó helyen vagy, biztonságban.

A szél, a vihar tombol… te csak várod, hogy vége legyen.

Lélegezz! Minden kilégzéssel engedj el mindent, ami már nem szolgál téged és helyette engedd be az újat az életedbe!

Érzed? Eső és föld illat terjeng a levegőben… ez azt jelenti, hogy csendesedik, csökkent a vihar ereje.

Lassan, de biztosan vége… tudod, érzed. Ismered a természetét, ilyen.

Lassan előjöhetsz… bújj elő rejtekedből és nézd meg mi maradt, mit vitt el.

Meg van a ház? Milyen? Változott valami?

Bármi is történt a viharban, TE itt vagy, túlélted. Minden rendben!

Ülj most le és vess számot azzal, hogy mi változott meg. Írd össze, hogy mi az, ami eltűnt, és mi az, ami mint új került bele a képedbe.

S ha végeztél, akkor akár ki is jöhetsz a képzeletbeli házadból, a képből amit elképzeltél magadban…

Figyelj újra a légzésedre! Engedd el, aminek mennie kell és fogadd be, azt ami érkezik helyette!

Lassan érkezz meg a pillanatba, tudatosítsd légzésedet és azt, hogy újra itt vagy a jelenben.

Amikor végeztél a meditációval, írd le mindazt, amit megéltél, megtapasztaltál és azt is, hogy milyen érzéseket, gondolatokat indított el benned.

A meditációt érdemes az év folyamán többször is elvégezni, akár heti rendszerességgel, ennél többször felesleges.

Kívánjuk, hogy legyen bátorságod a viharban kint maradni és megtapasztalni, hogy REND van a Mindenségben… ha még dolgod van itt a Földön, egyetlen vihar sem pusztíthat el! „

Ha szeretnél tudatosan részt venni a következő időszakban, szeretnél társakat, akikkel kapcsolódhatsz, beszélgethetsz, szeretettel várunk Ritmus és Rend a mindennapokban. Gyakorlati tudatosság, az energiák alapján-csoportunkban.

A csoportban tudatosan követjük az energiák áramlását, együtt készülünk fel a következő időszakra, nehézségek esetén belekpaszkodhatunk egymásba 🙂

Veletek vagyunk a Térben, és Végtelen Szeretettel gondolunk rátok:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d