• Jegyzeteink A/4-es formátumban, 57-95 oldal értékes gondolatot, és gyakorlatokat tartalmaznak. Felismerések, összefüggések, rendszerelméleti kulcsok a tudatos fejlődéshez, tovább lépéshez. A mindennapokat szeretnénk támogatni ezekkel a jegyzetekkel, hogy egyszerűbb, és könnyebb lehessen neked. 12 napra lebontott leckék, de együtt küldjük ki neked, így akkor dolgozod fel, amikor van időd, amikor belefér az életedbe.

Amiből jelenleg választhatsz:

  • Személyiség, Belső gyermek, Lélek

Mindegyikhez tartozik 7 üzenet. Üzenet tőlük-neked, és kérdések, hogy melyikkel van dolgod éppen. A Belső út megmutatja a fejlődés helyes irányát, és ha betartjuk ezeket a lépéseket, eljuthatunk a kötelező körök megtételével a belső Szabadság érzéséhez. 

  • Az Együttérzés Művészete
  • Az Együttérzés pillanataiban egy új minőségű életed kezdődhet el, ami a Mesteri Élet felé vezet. Új tudatosság, új energia. Könnyedség, áramlás. Valódi, igaz Élet.
  • Az Elengedés Művészete
  • Szükségszerű felismerni, hogy az elengedés nem jelent mást, mint az aktuális emberhez, helyzethez fűződő érzelmi állapotainkat áthangolni.

A jegyzeteket webáruházunkban tudod megrendelni, kifizetni, és utána e mailben küldjük neked.

A jegyzetek Váradi Andrea és Dömötör Aletta Szellemi termékei, így tilos 3. személlyel megosztani, felhasználni, másolni. Megrendeléskor aláírod, és vállalod, hogy ezt a szabályt tudomásul veszed, betartod.

Hálásan köszönjük, ha megrendeléseddel támogatod további munkánkat!

Váradi Andrea, Dömötör Aletta

0