Ha szeretnéd az Életedet normálisan élni, gyógyítsd meg!

Amikor úgy érzed, hogy nem bírod tovább, amikor nem látod mi az életed értelme, akkor keress minket! Ez az a pont, ahol összedől és megkérdőjeleződik minden. Itt, ezen a ponton tudunk mi segíteni, hogy most a saját irányodba indulj el…

Mindannyian egyedi Lélek-tervvel érkezünk a Földre.

Blue Print, a terv amin nem lehet változtatni. Lehet legyinteni és csak úgy élni, és lehet a terv szerint minden egyéni tervünket valóra váltani. Lehet és kell is választani! Életünk választásainkból épül fel, ezek visznek tovább minket. Az aki meg akarja ismerni a saját Lélek-tervét, megnyílik egy ismeretlen világ felé és függetlenül attól, hogy nem látja pontosan merre viszi az útja, mégis elindul rajta. Ugyan úgy elindulunk, ahogy gyermekkorunkban is elindultunk. Bizonytalan léptekkel, de megtettük a lépéseket és ezeknek a megtett lépéseknek köszönhetően tartunk ma pontosan ott, ahol tartunk. A Lélek -tervben benne van az út, az az út amit ha lépésről-lépésre végigjárunk akkor annak végén igazi, valódi ÖNMAGUNKRA találunk.Arra az ÖNMAGUNKRA aki több, mint az ÉN.

Az önmagunk túlnőtt a gyermekin, kinőtte a családi és emberi drámákat és játszmákat és STABILAN, BIZTONSÁGBAN, saját HITRENDSZERÉTŐL vezérelve teremti saját valóságát a világban. Szabad, alkotó, kreatív ember, aki azt teszi, amit szeret, és úgy szeret, hogy azt mindenki látja, érzi. Az az ember, aki ezt az utat bejárja az elmondhatja magáról, hogy ő VALÓDI. Valódi, mert lecsupaszított magáról mindent, ami nem hozzá tartozik, megtalálta saját belső érzéseit és értékeit, meghúzta határait. Aki itt tart az egyéni fejlődésében az képes volt szembenézni a múlt történéseivel és árnyaival, képes volt felül emelkedni a történeteken és meglátni azokban azt, amit azokból érdemes volt meglátni, megtanulni.

A Lélek terv energiákról szól, nem tartalmaz történeteket. Ahhoz, hogy megismerd a tervedet, el kell engedned a történeteidet. Elindulunk együtt az energiák összefüggéseinek világába, megmutatjuk neked, hogy mi zajlik a látható világ mögött, a láthatatlan világban, az energiák birodalmában.

MI látjuk ezeket az energiákat, és látjuk, hogy az adott pillanatban hol tartasz éppen. Segítünk abban, hogy megértsd hogy kerültél az adott helyzetbe, és támogatunk, hogy visszakerülj a saját helyedre.

Születési számaidból láthatóvá tesszük számodra, hogy merre indulj el, megmutatjuk készségeidet. Megtanítjuk neked a kapcsolódások rendjét, segítünk felépíteni egy jól működő Én-képet, és segítünk, hogy gyógyítsd viselkedésedet. Beszélgetünk arról, hogy számodra mi a valódi érték, és az illúziót hogyan engedd el.

De ami a legfontosabb, visszavezetünk a Lelkedhez, hogy újra megélhesd magadban a Jóságot, és Szeretetet. Amikor ezek a minőségek ott vannak benned, egyértelműségek születnek, helyére kerül, gyógyul az életed.

Ha szeretnél időpontot egyeztetni személyes vagy on-line beszélgetésre, itt megteheted:

A beszélgetés 1 1/2-2 óra, 20.000 ft, amit előre kell kifizetni.

Az Életgyógyászat, egyéni konzultáció nem pszichoterápia, ennél fogva  a hétköznapi, egészséges, normális elmeállapottól a klinikum irányában eltérő mentális zavarokkal rendelkező betegekkel nem áll hatáskörömben foglalkozni – legfeljebb egy megfelelő szakember keresésében tudunk segíteni.

Szeretettel várunk: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0