Egységes én, énkép. *Komplex energetikai elemzés.

Már nem az a kérdés, hogy mit tudunk magunkról, ismerjük-e a horoszkópunkat, különböző adottságainkat, dolgoztunk-e sérüléseinken,traumáinkon, tudjuk-e, hogy mi a dolgunk a világban.

Mára szinte mindenki volt már különböző terápián, elemzésen, önismereti csoportban. Számtalan módon és formában kaptad meg újra és újra az üzenetet, hogy rendkívül értékes vagy, és mindazzal ami történt veled, tovább kell lépned…

Hiszed vagy sem, minden egyes módszerrel, és beszélgetéssel egyre több darabra szedted szét magad, olyan mintha egy sok darabos puzzle lenne az életed. Egyre több, és apróbb darab…és felmerül a kérdés: „Hogyan rakjam össze?!” Amikor segítséget kérsz újra, észre sem veszed, és megint csak több lesz a darab, hiszen egész biztosan van még olyan aspektusa az énednek, életednek, ami csak a mostani beszélgetéssel kerülhetett felszínre.

Mi abban szeretnénk segíteni, hogy a puzzle-ból egységes kép legyen. Segítünk abban, hogyan illeszd össze a a darabokat, meglásd, hogy mi nem való oda, mi nem a tied.

Mi is a születési számokból indulunk el, különböző módszerek segítségével feltérképezünk téged, és te közben elmeséled, hogy hol tartasz, mi a szándékod az életedben. Megfogalmazott szándékodhoz keressük meg azokat a puzzle darabokat, amiket ha összeillesztünk, Egységes egész képet adnak.

Módszerek, amikkel dolgozunk:

  • Számmisztikai alapok
  • Maya szimbológia, asztrológia
  • Blue Energy System energiatérkép
  • Bach-virágok és számok komplex rendszere

Ami talán a legfontosabb, hogy minden tudásunkat és tapasztalatunkat úgy használjuk az elemzések, beszélgetések közben, hogy a végén azt érezhesd, hogy:

A Belső Szabadság nem csupán egy mítosz, számodra valóság lehet!

Ha szeretnél magadról velünk beszélgetni, szeretnéd a kirakós darabjait összeilleszteni, találkozzunk!

A beszélgetés, elemzés kizárólag személyes részvétellel érhető el, a Velencei-tónál élünk, ide kell előre egyeztetett időpontban eljönni.

A beszélgetés 2 óra, díja 25.000 ft, és ajándékba elkészítjük Maya asztrológiai elemzésedet, amit hazavihetsz (22-25 oldal Pdf fomátumban)

Elérhetőségeink:

Váradi Andrea, 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Dömötör Aletta, 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel!

%d bloggers like this: